Sokol Dobrovíz - TJ Jíloviště B 9:0 (4:0)

Sestava: Kalivoda - Prokosch, Kincl (70. Krupička M.), Krása, Hlůže Z. - Šíma (56.Veselý), Karfík, Krupička J., Vosáhlo J. - Hlůže J. (87. Krupička F.), Votava

Góly: Hlůže J. 4,  Votava 3, Karfík, Veselý

Rozhodčí: Sluka

Z utkání jsme měli obavy, neboť nám chybělo několik hráčů. Ovšem i hosté tentokrát přijeli bez posil z "A" týmu. Po vzájemném počátečním oťukávání jsme brzy vzali otěže zápasu do vlastních rukou a i díky chybám hostujícího gólmana jsme si brzy vypracovali dostatečný náskok. Hosté vůbec nezlobili, půlící čáru překročili jen ve výjimečných případech. Naši obránci měli dostatek času na klidnou rozehrávku, protože soupeř je málo nebo v menším počtu hráčů atakoval. Snažili jsme se o pěkné kombinace a docela i vycházely.
Stejný obraz hry nabídl i druhý poločas. Poklidné tempo hostujících hráčů nám umožňovalo dostávat se lehce do šancí, které se nám ne vždy dařily dobře zakončit. Jinak by výsledek musel být 2x vyšší. Dost prostoru dostali i hráči z lavičky, i tak jsme byli stále na míči. Bohužel třešinku na dortu v podobě 10.gólu hráči odmítli, když jsme několik ložených šancí trestuhodně zahodili. Zejména šance J. Hlůžeho a F. Krupičky byly stoprocentní.
Teď jen aby hráči spadli z hrušky na zem a k dalšímu zápasu přistoupili zodpovědně, stejně jako v úvodu tohoto utkání.