Sokol Dobrovíz - Sokol Jinočany 6:2 (3:1)

Sestava: Hájek - Hlůže Z., Kincl (84. Vosáhlo M.), Krása, Schiller (66. Šíma) - Vosáhlo J., Schwarzer, Karfík, Krupička J. (76. Soukup) - Hlůže J. (69. Kubát), Votava

Góly: Hlůže J. 3, Krupička J. 2, Soukup

Rozhodčí: Kotek

Diváci: 35

Lepší vstup do zápasu jsme si nemohli přát. V 15.minutě jsme vedli 2:0 díky 2 úspěšným zásahům J.Hlůžeho. Drobně pršelo, míč měl skluz a hrál se rychlý fotbal. Sice bylo trochu nepřesností nebo byli hráči v určitém prostoru později než by měli být. Přesto jsme si vypracovávali další šance. Hosté sice snížili z trestného kopu, naše mužstvo však brzy odskočilo na 2 gólový náskok. S předvedenou hrou v 1.poločase panovala v domácím táboře spokojenost.
I do 2.poločasu jsme vstoupili aktivně a hned v 1.minutě jsme navýšili vedení. Tlačili jsme pořád dopředu, některé kombinace byly ukázkové. Několikanásobné střídání hru trochu rozhodilo, i střídající hráči však výkonem zapadli do týmu. Hosté v závěru trochu otevřeli obranu, možná že jim i trochu došly síly, naši hráči však další šance zahazovali. I přes nepříznivé počasí odcházeli diváci s výkonem i výsledkem spokojeni.