Sokol Červený Újezd - Sokol Dobrovíz 2:1 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Prokosch, Kincl, Krása, Hlůže Z. - Šíma (46. Hlůže J.), Schwarzer, Karfík, Krupička J. - Vosáhlo M. (80. Schiller), Votava

Gól: Hlůže J.

Rozhodčí: Pruška

Žluté karty: Šíma, Votava, Schwarzer, Hlůže J.

Červená karta: Kalivoda

Naše obavy z utkání v Červeném Újezdu se potvrdily. Po bezkrevném výkonu plném nepřesností jsme nezískali žádný bod do tabulky.
V prvním poločase, dalo by se říct, jsme byli trošku lepší. Ale naše kombinace končily před velkým vápnem, v dalších případech jsme se dopustili nepřesností již v přechodové fázi. Vůbec jsme nestříleli na branku, když už ano, tak jsme trefovali horní okraj ochranné sítě za brankou. Domácího gólmana jsme vůbec nevyzkoušeli. Navíc jsme inkasovali gól těsně před koncem 1.poločasu, když se nejprve 2 naši hráči nedohodli a pak gólman podběhl centr.
Bohužel, jak 1.poločas skončil, stejně začala 2.půle. Hned v úvodu jsme po rychlém brejku a přesné střele inkasovali gól. Poměrně brzy jsme snížili na rozdíl 1 gólu a přitlačili jsme domácí na jejich polovinu hřiště, ale bez nějaké výraznější šance a stále bylo hodně nepřesností na našich kopačkách. To byla voda na mlýn domácích hráčů, kteří simulovali, provokovali a zdržovali hru. Zabránit tomuto, museli bychom vstřelit druhý gól a to jsme nedokázali. V závěru rozhodčí vyloučil po 1 hráči z každého týmu. Šanci na alespoň bod nám vzala poslední minuta, kdy B.Schiller trefil pouze břevno poloodkryté domácí branky.
Nezbývá než zapomenout na tento zápas a soustředit se na další. Něco se však musí změnit, zejména asi v hlavách hráčů. Podobnými výkony bychom brzy přišli o fanoušky, kteří opět dorazili ve velkém počtu.