Rudná - Dobrovíz 2:0 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (59. Soukup), Krása, Prokosch, Hlůže Z. - Šíma (73. Kubát), Schwarzer, Karfík, Krupička J. - Hlůže J. (40. Votava), Bouška

Rozhodčí: Chaloupka - Novotný, Kubíček

Žluté karty: Bouška, Hlůže J.

Červená karta: Bouška

V souboji o 1.místo jsme byli horším mužstvem a prohra 2:0 je ještě milosrdná. Domácí nás zaskočili nástupem do utkání, během úvodních 10 minut zahrávali několik rohových kopů, které naštěstí nedokázali zužitkovat. Naši hráči vůbec nevěděli, co hrát. Domácí byli rychlejší pohybem i myšlením, my neměli čas míč zpracovat, natož přesně rozehrát. Naši záložníci se vůbec nedostali do hry, míče jsme jen nakopávali na osamocené útočníky, kteří byli proti přesile bez šance. Domácí nastřelili v 1.poločase břevno a zahodili 4-5 vyložených šancí. Naši hráči se dostali jen do 2 nadějnějších situací, kdy se domácí brankář srazil s vlastním obráncem a jednou špatně vyběhl. Zakončení bylo ale slabé. Jinak jsme branku neohrozili. Poločasový hvizd byl pro nás vysvobozením.

Očekávání, že se průběh hry ve 2.poločase změní, se nenaplnilo. Již ve 2.minutě jsme ztratili na půli míč a rychlý kontr domácích skončil v naší síti. Ani potom se vývoj nějak výrazně nezměnil. Na zvrat jsme neměli. Domáci nastřelili další břevno. Pak byl vyloučen P.Bouška za kritiku rozhodnutí hlavního rozhodčího. Navíc po chvíli využil domácí hráč špatného postavení našeho gólmana a centr od postranní čáry poslal k zadní tyči. Zápas se pak již jen dohrával, domácí zahazovali brejky a naši hráči jen vzhlíželi k časomíře, kdy už naskočí 90.minuta.