Dobrovíz - Třebotov 6:0 (3:0)

Sestava: Smoleňák -Vosáhlo J., Krása, Prokosch, Hlůže Z. - Šíma (68. Kubát), Schwarzer, Karfík, Krupička J. - Bouška, Hlůže J. (46. Schiller)

Góly: Krupička J. 2, Hlůže J., Šíma, Schiller, Karfík

Rozhodčí: Kotek

Diváků: 55

Do úvodního jarního zápasu jsme vstoupili bojovně a odhodlaně. Již ve 3.minutě netrefil J.Krupička míč hlavou ideálně, v 15.minutě však již J.Hlůže zúročil své zkušenosti a po dobré orientaci na hranici malého vápna otevřel jarní střelecký účet. Dál jsme dobývali hostující branku, do poločasové přestávky byli ještě střelecky úspěšní J.Šíma po ideálním centru Z.Hlůžeho a J.Krupička nikým neatakován hlavou. Hosté nepředvedli vůbec nic, jen odkopávali míče co nejdál od své branky.

Druhý poločas jsme začali profesorsky a nechtělo se našim hráčům běhat. Najednou začali hosté kousat, nastřelili 2x tyč a dobrými zákroky se musel prezentovat gólman R.Smoleňák. Asi rozhodujícím okamžikem se stal uklidňující 4.gól v hostující síti, který vsítil dorážkou J.Krupička. Hosté odpadli, na jejich branku se valila jedna akce za druhou, přihrávky P.Boušky přetavili v góly ještě B.Schiller a D.Karfík.

Vítězství bylo jednoznačné a zasloužené. Trenérovi přibyly starosti se sestavou pro příští zápas jara s Rudnou, kdy budou již k dispozici další v tomto zápase absentující hráči.