Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Prokosch, Kučera - Šíma, Vosáhlo M. (46. Kincl), Kubát, Votava - Hlůže J. (78. Veselý), Bouška

Gól: Bouška (55.) z penalty

Rozhodčí: Čermák

Žluté karty: Votava, Kučera

Červená karta: Prokosch

S obavami jsme odjížděli k prvnímu mistrovskému utkání do Třebotova. Jednak nám chybělo z různých důvodů 6 hráčů a navíc jsme měli v paměti debakl 1:4 z loňské sezóny. Rovněž tvrdé a hrbolaté hřiště v Třebotově nám vůbec nevyhovuje.
Utkání bylo zpočátku spíš jen bojem ve středu hřiště, kombinace nebyla skoro vůbec možná, míč odskakoval od nohy. Domácí měli přeci jen vyloženější šanci, naštěstí nemířili přesně. Ve 22.minutě unikal domácí útočník, náš obránce J.Prokosch ho přidržel za dres, načež ho domácí hráč udeřil prudce loktem do hlavy. Výsledkem byly červené karty pro oba hráče a otřes mozku J.Prokosche. Snad se dá brzy dohromady. Vůbec nám nevycházely standartní situace, většinou jsme trefovali nejblíž postaveného soupeřova obránce, z trestného kopu zeď nebo ochrannou síť. Domácí do konce 1.poločasu zahrozili ještě jednou brejkem, naštěstí pro nás opět s nepřesnou koncovkou.
Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Sice jsme měli mírnou územní převahu, ale střeleckých zakončení bylo minimum. Rozhodnutí přinesla 55.minuta, kdy si J.Hlůže svým futsalovým tanečkem  vynutil faul a následnou penaltu s přehledem proměnil P.Bouška. Domácí jsme nepouštěli dobře organizovanou obranou do žádných šancí, za zmínku stojí snad jen jeden závar před naší brankou. Bohužel nepřicházela ani druhá uklidňující vstřelená branka z naší strany, tak až se závěrečným hvizdem jsme si mohli hluboce vydechnout.
Myslím, že ze hřiště v Třebotově se budou vozit body velmi těžce. Před naším mužstvem stojí další úkol: tvrdě vybojované body z Třebotova potvrdit v následujícím domácím zápase s FK Rudná opět plným bodovým ziskem.