Roztoky - Dobrovíz 2:0 (1:0)

Sestava: Hroník - Kolský, Krása, Karfík, Hlůže Z, - Vosáhlo J. (66. Hlůže J.), Ogurčák, Prokosch (46. Kubát), Soukup - Votava - Bouška

Rozhodčí: Kotek

Důležitý zápas v Roztokách se hrál jako mistrovský a zároveň jako semifinále Poháru OFS Praha-západ. Obě mužstva k němu tedy přistoupila velmi zodpovědně a dominovaly urputné obrany. Domácí měli vyšší procento držení míče, naše mužstvo bránilo až od poloviny hřiště a ve zhuštěném prostoru nebylo místo cokoli vymýšlet. Brejková hra nám vyhovovala, bohužel ani jednu ze 3 nadějných situací jsme nedotáhli do konce. Vždy jsme trochu zaváhali před rozhodující finální přihrávkou či střelou. Domácí se dostali do jediné větší šance, kdy domácí hráč hlavou koníčkem přestřelil. Do kabin jsme však odcházeli s jednogólovým mankem. Rozhodčí nesmyslně nastavoval 3.minutu, když domácí hráč vrátil odražený míč po rohu do naší branky. Bohužel úspěšným střelcem byl hráč, který měl být 10 minut předtím úplně jasně vyloučen za úder loktem do hlavy mimo souboj o míč. Rozhodčí sice faul zapískal, ale hráče nesprávně nevyloučil. Jeho poločasové vysvětlení bylo komické.
Druhý poločas měl stejný průběh, ani jedno mužstvo se nedostalo do nějaké větší šance. Souboj následoval souboj. Domácí chytře zdržovali hru, sbírali minutku k minutce, navíc hlavní rozhodčí si s nimi rád a dlouze povídal. Brankáři byli prakticky bez práce. V závěru jsme se nadechli k náporu, v asi největší šanci jsme nedokázali dotlačit míč do sítě ze závaru 5 hráčů, když míč ležel 1 metr před brankovou čarou. Domácí nám nakonec vstřelili ještě 1 gól v 92.minutě, když všichni naši hráči byli v soupeřově vápně a domácí využili brejk 3 hráčů na jednoho. 
Našim hráčům nelze vytknout bojovnost a důraz. K úspěchu však scházelo lepší vyřešení nadějných brejkových situací.