Sokol Dobrovíz - Sokol Kněževes 4:3 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Krása, Kolský (66.min. Ogurčák), Hlůže Z. - Vosáhlo J., Vosáhlo M., Votava, Hlůže J. (88.min. Brabenec) - Bouška, Kubát

Branky: Kolský, Votava, Bouška, Kubát

Rozhodčí: Sliacký

Diváků: 57

Naše mužstvo vstoupilo do zápasu opět nesoustředěně a od 3.minuty prohrávalo 0:1 po několikerém zaváhání v obraně. Toto je naše velká bolest, takový úvod jsme předvedli již v mnoha zápasech. Dlouho jsme se nemohli dostat do tempa, hra byla ospalá, hráčům se nechtělo běhat. Postupně jsme se vypořádali s nebezpečným presinkem hostí, trochu jsme zlepšili kombinaci, ale šance nepřicházely. O střelbu jsme se pokoušeli velmi sporadicky. Velmi důležité bylo, že se nám do poločasu podařilo po rohovém kopu vyrovnat.
Ve druhém poločasu se k nám konečně naklonila střelecká štěstěna, pomohly nám i hrubé chyby hostující obrany a rázem z toho bylo vedení 4:1. Vedení nás ukolébalo, další šance jsme řešili lajdácky. To se nám mohlo vymstít, protože se hostům podařilo 2 slepenými góly snížit a řada diváků začínala být nervózní. Bohužel jsme nedokázali využít 4 nadějné brejkové situace a získat zpět bezpečnější vedení. Naštěstí se hosté do nějaké větší šance nedostali a naše mužstvo mohlo slavit 3 body a úspěšný vstup do jara.