Jinočany - Dobrovíz 2:2 (1:2)

Sestava: Kubeš - Šíma, Karfík, Krása, Hlůže Z. (46. Prokosch) - Hlůže J. (61.Veselý), Vosáhlo M., Votava, Vosáhlo J. (72.Krupička F.) - Kubát, Bouška

Branky: Kubát 2

Rozhodčí: Forejt

Diváků. 35

Do závěrečného zápasu jsme vstoupili výborně. Již ve 2.minutě unikl po křídle Votava a přesným centrem našel Kubátovu hlavu a ten nezaváhal. Stejná situace se opakovala o chvilku později, tentokrát dorážel úspěšný střelec nohou. Následovaly další šance, nastřelili jsme břevno, tyč, zaváhali jsme v dalších šancích. Na hřišti jsme jednoznačně dominovali, domácí překročili půlící čáru jen výjimečně . Jako blesk z čistého nebe přišlo domácí snížení ve 43.minutě. Nejdřív jsme zbytečně zahráli míč do rohu, ze kterého jsme jen zírali na osamoceného hlavičkujícího domácího střelce.

Začátek 2.poločasu jsme prospali a umožnili domácím dostat se do ojedinělých šancí. Nebylo divu, že přišlo vyrovnání. Na povedenou střelu brankář Kubeš nedosáhl. Vrhli jsme všechny síly do útoku, který jsme posílili střeleckými trumfy v podobě Veselého a F.Krupičky. Několikrát nás vychytal gólman dobrými zákroky, párkrát jsme ho sami trefili. Nastřelili jsme další tyč, rozvlnit síť jsme však nedokázali. A když rozhodčí zkrátil zápas o 4 minuty, skončil zápas remízou.

V plné nahotě se projevil náš problém - máme dobré fotbalisty, kteří však netvoří dobrý tým. Mužstvu chybí vítězný typ, který by strhl ostatní.