Dobrovíz - Horoměřice 0:2 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Kolský, Karfík, Hlůže Z. - Prokosch (64. Krása), Hlůže J., Šafránek, Vosáhlo J. - Bouška, Kubát

Rozhodčí: Pinkas

Červená karta: Kolský (34.)

Diváků: 58

Další domácí prohru jsme si připsali v zápase s AFK Horoměřice. V utkání jsme byli směrem dopředu málo nebezpeční. V úvodu jsme měli problém dostat se na polovinu hřiště hostí. Mohli jsme vidět všechny atributy špatné hry: bez pohybu, nevykrývání prostoru, neobsazování soupeřových hráčů, nepřesné přihrávky. Okolo 20.minuty jsme se začali dostávat trochu do hry. Nejprve sudí vytáhl hraní rukou soupeře ven z pokutového území, pak lišáckou střelu J.Hlůžeho vytáhl pěkným zákrokem hostující gólman. Bezmocný byl po střele P.Boušky z trestného kopu. Naneštěstí se míč odrazil od břevna těsně před brankovou čáru a obranný zákrok na dorážejícího J. Hlůžeho hlavní rozhodčí jako faul neocenil. Ve 34.minutě fauloval T.Kolský unikajícího soupeřova hráče a právem viděl červenou kartu. Přeskupili jsme naše řady a poločas dohráli bez obdrženého gólu.
Ten však přišel hned v úvodu 2.poločasu, kdy jsme neubránili dorážejícího hostujícího hráče. Našim rušovým protiútokům chyběla přesnost a jako bychom čekali na další ránu. Hostům se povedl poněkolikáté pěkný průnik po pravé straně a po vyšachování naší obrany vstřelili druhý gól v 74.minutě. Potom se zápas již jen z povinnosti dohrával, bez nějaké výraznější šance na obou stranách.