Červený Újezd - Dobrovíz 2:1 (1:0)

Sestava: Kubeš (46. Kalivoda) - Šíma, Krása, Karfík, Hlůže Z. (29. Soukup) - Hlůže J., Kubát (46. Prokosch), Šafránek, Štefan - Votava, Bouška

Branka: Soukup

Rozhodčí: Štýs

Do utkání jsme nastoupili s novou posilou Filipem Štefanem z Jenče. Obávali jsme se však hřiště v Červeném Újezdě, které je menších rozměrů a hrbolaté. To neumožňovalo lepší kombinaci a zpracování míče.
Úvod zápasu se nám nepovedl a již v 5.minutě jsme inkasovali gól z kategorie laciných, kdy náš gólman podcenil situaci a míč, který neměl pod kontrolou, dorazil domácí útočník do naší sítě. Asi všichni očekávali, že se naše mužstvo pohrne za vyrovnáním. Bohužel tomu tak nebylo. Naše hra byla strašně nepřesná, hráči předváděli jednu individuální chybu za druhou, u každého míče byli později, báli se pokusit něco vytvořit. Nebyla na nich vidět snaha bojovat, podat míč, aby se hra tolik nezdržovala a prohra v prvním poločase o 1 gól byla ještě milosrdná. Tak tragický poločas jsme od našich hráčů dlouho neviděli.
Po přestávkové bouřce v naší kabině a změnách v sestavě jsme soupeře zatlačili, ale nějak moc jsme se do šancí nedostávali. Útoky jsme tahali spíše po levé straně, ale chyběla lepší finálová přihrávka a střel bylo málo, nebo byly nepřesné a zblokované. Přesto jsme po lehčím zaváhání domácího gólmana v 63.minutě vyrovnali. Pak jsme se snažili utkání rozhodnout pro sebe, čímž jsme trochu otevírali obranu a dva domácí brejky jsme hasili na poslední chvíli. To se nám však nepodařilo v 85.minutě, kdy po nepřesné přihrávce ve středu hřiště a následném podklouznutí domácí vstřelili vítěznou branku. Ještě jsme si vypracovali jednu šanci na vyrovnání, ale nebylo nám přáno. 
Ve druhém poločase byl náš výkon lepší, bojovnější. Ale v celkovém kontextu zápasu jsme si body určitě nezasloužili.