Dobrovíz - Drahelčice 3:0 (1:0)

Sestava: Kubeš - Šíma, Krása, Karfík, Kučera J. - Hlůže Z. (46.Soukup), Votava, Vosáhlo M., Vosáhlo J. (46.Kubát) - Šafránek, Hlůže J. (64. Ogurčák)

Branky: Šafránek, Soukup, Kubát

Rozhodčí: Sliacký

Diváků: 58

Na povinné 3 body z utkání s Drahelčicemi jsme se asi nadřeli více než jsme předpokládali. Začali jsme aktivně, soupeře jsme zatlačili, ale bez vypracování si nějaké výraznější šance, o střelbě ani nemluvě. Soupeř zahrozil jen dalekonosným lobem přes půl hřiště, který naštěstí přeletěl i přes naši branku. V 19.minutě zahrával Šafránek trestný kop od postranní čáry a jeho střílený centr zapadl do horního koutu soupeřovy branky. Mysleli jsme, že vedoucí branka nás uklidní, ale stále jsme opakovali stejné chyby při lehkých přihrávkách nebo při zpracovávání míče. Náznaky šancí byly, ale nic se neujalo. Hosté v závěru poločasu zahrávali 3 nebezpečné rohové kopy, které jsme se štěstím ubránili.

Ve druhém poločasu byl k vidění stejný obraz hry, jen brejky hostí se zdály být nebezpečnější. Naši hráči neproměnili několik dalších ložených šancí,  2x jsme postupovali sami na brankáře, leč v koncovce se trápíme. Trenérům vyšlo poločasové střídání, protože gólově se prosadit se podařilo Soukupovi a Kubátovi.

Zisk těchto 3 bodů by chtělo potvrdit v následujícím zápase v Mníšku. Vedení oddílu přislíbilo hráčům v případě 3 bodového zisku nakoupení nové sady dresů. Uvidíme, jak moc motivující to pro hráče bude.