Dobrovíz - Roztoky 4:5 (1:2)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Krása, Hlůže Z., Soukup (56.min Hlůže J.) - Vosáhlo M., Karfík (46.min Kolský), Šafránek, Vosáhlo J. - Bouška, Votava 

Branky: Votava, Bouška, Vosáhlo J., Hlůže J.

Rozhodčí: Lébl

Diváků: 50

V utkání s kvalitním týmem Roztok jsme tahali za kratší konec. Hosté nás od úvodu zatlačili, naši obránci byli málo důrazní a jedna šance hostí stíhala druhou. Výsledkem byl úvodní gól v 10.minutě po minele našeho obránce. Postupně jsme se vyrovnávali v tvrdosti, kterou hlavní rozhodčí hodně pouštěl. Vyrovnat se podařilo J.Votavovi v 19.minutě po kličce brankáři a zakončení do prázdné branky. O chvíli později se ocitl ve stejné pozici, ale tentokrát neuspěl. Z protiútoku jsme inkasovali.

I ve druhém poločase platilo "nedáš-dostaneš", nebo když jsme vyrovnali, tak nám vzápětí soupeř opět odskočil. Nedokázali jsme ubránit soupeřovy standartní situace ani dlouhé auty až do vápna. Naši obránci i s brankářem kupili chyby, podbíhali centry a byli málo důslední při bránění. Navíc jsme sami zbytečnými fauly nabízeli soupeři další standartky. V závěrečném tlaku se nám podařilo snížit, ale na víc už nebyl čas ani síly.

Po zápase byli hráči skleslí. Ale snad si spraví náladu při středečním zápase Poháru OFS s Libčicemi nebo při posvícenském mistráku s Drahelčicemi.