Kněževes - Dobrovíz 3:3 (2:2)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Kolský (46.Šafránek), Krása, Kučera J. - Hlůže Z., Karfík, Vosáhlo M., Vosáhlo J. - Bouška, Kubát (61.Hlůže J.)

Branky: Bouška 2 (obě z penalty), Kučera J.

Rozhodčí: Šturc

Sousedské derby přineslo velmi tvrdý boj, který skončil zaslouženou remízou. Po klidném úvodu zahrozili jako první domácí a hned gólově. Únik po straně, přihrávka před branku, šikovné předskočení - 1:0. Sotva jsme se oklepali, přišel druhý úder, nenápadná střela zapadla za tyč a v 18.minutě - 2:0. Od té doby jsme se pořád tlačili před branku domácích, ale na našich hráčích byla viditelná nervozita, centry nepřesné, chtělo to lepší finální přihrávku i přesnější a častější střelu. Pomohla nám penalta, unikající Bouška se nechal chytře faulovat a následně proměnil pokutový kop - 2:1. Následovaly další šance, ale štěstěna nebyla tentokrát na naší straně. Přesto jsme do poločasu vyrovnali. J.Kučera se uvolnil a vystřelil pěkně pod břevno - 2:2.

Ve druhém poločase jsme chtěli strhnout vítězství na svoji stranu, útočili jsme, ale bezzubě, všechny střely byly zblokované, nebo nepřesné. Domácí se už tolik do šancí nedostávali. Po Šafránkově střele do břevna se k odraženému míči dostal Karfík, obešel 2 hráče a třetí již musel faulovat. Pokutový kop proměnil opět Bouška - 2:3. Domácí ve snaze vyrovnat pozměnili sestavu a více útočili. Tím se nám otevřel prostor pro brejky. Bohužel žádný jsme nedotáhli do úspěšného konce. Získat dvougólový náskok, asi bylo rozhodnuto. Domácím jsme umožnili v závěru kopat 3 standartní situace a v poslední minutě dopravili domácí hráči odražený míč od zdi do naší branky a bylo vyrovnáno - 3:3. Pak následovalo již jen rozehrání ze středového kruhu a konec.