Statenice - Dobrovíz 1:7 (0:2)

Sestava: Kubeš- Šíma, Kolský (61.Krása), Hlůže Z., Kučera J.- Kučera R.(46.Karfík), Vosáhlo M.,Kubát,Vosáhlo J.-Bouška,Hlůže J.

Branky: Bouška 4, Hlůže J. 2, Hlůže Z.

Rozhodčí: Sluka

V utkání jsme se brzy ujali vedení a mužstvo se mohlo upokojit. Naráželi jsme však na pozornou obranu domácích, která začala bránit až od půlící čáry a prostor mezi ní a domácím velkým vápnem byl velmi malý. Snažili jsme se tuto obranu překonat narážečkami nebo pasem za obranu, ale ne vždy se nepodařilo, nebo jsme ztroskotali v koncovce. Naštěstí se ujala alespoň 1 situace a do kabin jsme odcházeli s dvougólovým náskokem.

Ve 2.poločase domácí více otevřeli obranu a navíc jim docházely fyzické síly. To byl mlýn na naši útočnou aktivitu. Jeden brejk stíhal druhý. Hodně zastavil zdviženým praporkem domácí asistent rozhodčího, v mnoha případech absolutně nesmyslně a většinou až na pokyn domácích obránců. Naštěstí ho hlavní rozhodčí po pár špatně odmávaných ofsajdech prohlédl a situace pak vyhodnocoval podle svého. Počet nastřílených branek se opět mohl blížit počtu 20, hlavními paliči šancí byli tentokrát J.Hlůže a J.Kubát. Mrzí však obdržený gól, zase s naší výraznou asistencí.

Zápas splnil svůj účel, vyhráli jsme, nikdo se nezranil. Ve 2.kole Poháru OFS Praha-západ se utkáme s AFK Libčice ve středu 10.9. na domácím hřišti od 17.30 hod.