Dobrovíz - Tuchoměřice B 9:1 (5:0)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Krása (46.min. Hlůže J.), Hlůže Z., Kučera J. - Kubát, Vosáhlo M., Karfík, Vosáhlo J. - Bouška, Votava (60.min. Kučera R.)

Branky: Votava 3, Bouška 3, Šíma, Vosáhlo J., Kubát

Rozhodčí: Forejt

Diváků: 75

Před zápasem panovaly v našem táboře obavy, jak se dokážeme vyrovnat s absencí 5 hráčů. Odpovídal tomu i neurovnaný začátek zápasu, kdy na nás stačila bojovnost hostujícího týmu. Naštěstí nám tentokrát pomohly 2 standartní situace ze stejného místa v 11. a 13.minutě, kdy P.Bouška střílenými centry jednou skóroval a jednou dokázal jeho vyražený centr dorazit J. Šíma. I nadále jsme se stačili do šancí a ještě do poločasu 3x rozvlnili síť za hostujícím gólmanem. Řada dalších situací gólem neskončila díky dobrým zákrokům brankáře nebo špatným řešením situací.

Z druhého poločasu byli diváci trochu rozladění. Hned zpočátku jsme dali nějaké góly, ale pak začali naši hráči předvádět bohorovnou hru s řadou patiček, housliček, přešlapovaček, atd. a ani se moc nesnažili o navyšování skóre. Šancí bylo minimálně na 20 gólů, ale naši hráči chtěli hru vyšperkovat parádičkami a ty ne vždy vycházely podle jejich představ. Naopak sami jsme umožnili soupeři vstřelit polovlastní čestný gól.

Do tabulky jsme získali 3 body, ale při vší úctě k soupeři, ten byl hodně slabý.