Fotbalisté Sokola Dobrovíz, vědomi si minulé nepovedené sezóny, jako jedni z prvních vstoupili do přípravy na novou sezónu. Na prvním tréninku přivítali trenér Jiří Rákos s novým asistentem Janem Jirasem 17 hráčů. Hráči nejprve absolvovali Cooperův běh na 12 minut, nejlepší z nich dosáhli mety 3000 metrů. Poté následoval zahajovací fotbálek.

Z našich kmenových hráčů trénovali: Hlůže Jindřich, Hlůže Zdeněk, Kolský Tomáš, Krása Pavel, Krupička František, Krupička Lukáš, Kučera Roman, Ogurčák Petr, Prokosch Jan, Soukup Radek, Soukup Tomáš, Šíma Jakub, Veselý Štěpán, Vosáhlo Josef.

Po dlouhodobé nemoci nebo zranění začali s tréninkem: Kubát Jiří, Vosáhlo Martin (budeme jednat o jeho hostování se Sokolem Jeneč), Jaroš Jakub (budeme jednat o jeho působení, sám však preferuje Přední Kopaninu).

Omluveni z důvodu práce nebo dovolené byli: Bouška Přemysl, Kalivoda Miroslav, Karfík David, Krupička Jakub, Kučera Jiří, Novák Dan, Štechmiler Jaroslav a Votava Jan.

Tréninkový proces bude pokračovat vždy v úterý a ve čtvrtek od 18.30 hod., na dalším by se již měly představit nové případné posily.