Hostivice - Dobrovíz 5:1 (2:0)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Kolský, Hlůže Z., Kučera - Vosáhlo J., Krása (46.min. Prokosch), Krupička L., Krupička J. (74.min. Kubín) - Hlůže J., Bouška

Branka: 77.min. Prokosch

Rozhodčí: Hušbauer - Filip, Sliacký

Červená karta: Kubín

V utkání v Hostivicích jsme byli bez šance na lepší výsledek. Domácí měli hru výborně organizovanou, každý hráč přesně věděl, co má hrát. Naši obránci marně naháněli rychlonohé domácí útočníky. Naše šance vzaly zasvé mezi 16. až 20.minutou, kdy naši hráči dvakrát za sebou špatně a nepřesně rozehrávali napříč hřištěm a domácí brejky zakončili nekompromisně. Poté jsme měli i my náznaky šancí, ale důraz před brankou byl malý. Soustředili jsme se až moc na diskuse s rozhodčím nebo mezi sebou. Rozhodčí byl velmi slabý, ale pískal špatně na obě strany. Například hru rukou vůbec netrestal. 
Bohužel obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase, do hry jsme se dostávali málo. Domácí navýšili vedení dorážkou střely a po chytře rozehrané standartní situaci. Naše mužstvo navíc oslabil střídající Kubín, který po 20 vteřinách pobytu na hřišti dostal za faul žlutou kartu a hned za protesty kartu červenou. Tímto svým vystoupením ukončil svoje působení v našem mužstvu. hrát s ním nechtějí ani spoluhráči, rezignoval už i trenér. Vzápětí jsme korigovali po pěkné akci Boušky, kterou zakončil dorážkou Prokosch. Že se rozhodčímu zápas nepovedl, potvrdila i situace, kdy potrestal zákrok domácího hráče bez míče jen žlutou kartou. Úplně ukázkovou situaci na červenou kartu takto neocenil. Protestovali skoro všichni naši hráči, domácí trenéři zareagovali vystřídáním faulujícího hráče. Pak se zápas už jen dohrával. 
Zápas jsme prohráli naprosto zaslouženě. Hostivice se představily ve výborném světle, možná to byl nejlepší soupeř, proti kterému jsme na jaře hráli.