Dobrovíz - Horoměřice 1:1 (0:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Kolský, Hlůže Z. (83.min. Kubín), Kučera (75.min. Šíma) - Veselý (46.min. Prokosch), Krása, Krupička L., Krupička J. - Hlůže J., Bouška

Branka: 47.min. Hlůže J.

Rozhodčí: Pinkas - Burián, Rothbauer

Nervozita svazovala až příliš nohy našich hráčů v důležitém zápase s Horoměřicemi. Nedokázali jsme přihrát na pár metrů, nebo jsme přihrávkami dostávali spoluhráče pod tlak. Naše útočné akce byly čitelné. Dostali jsme se několikrát do přečíslení, se střelbou jsme však příliš váhali a hostující obránci naše střely zblokovali nebo odkopli do bezpečí. Hosté se ujali vedení, když jsme nechali hostujícího útočníka zcela volného ve vápně a ten neměl s koncovkou problém. Hosté hrozili i nadále protiútoky do otevřené obrany. Lépe zahrávali i standartní situace, my jich měli minimum a zahráli je špatně, většinou na prvního obránce.
Vydařil se nám úvod 2.poločasu, brzy jsme vyrovnali dorážkou J.Hlůžeho a vytvářeli si další šance. Koncovka však byla žalostná. Branku jsme netrefovali z žádné pozice. Hráči jakoby se báli vzít odpovědnost na sebe. V největší šanci zklamal P.Bouška, P.Krásu vychytal brankář a J.Krupička minul. S přibývajícím časem jsme se dostávali do větší křeče a vstřelit vítěznou branku se nám bohužel nepodařilo.
Prohrou jsme ještě více uvízli v sestupové síti. Alespoň že lépe se dařilo našim spoluhráčům R.Soukupovi a P.Ogurčákovi ve finálovém zápase hokejbalové extraligy v dresu HBC Alpiq Kladno a stali se počtvrté mistry republiky. Oba by měli být k dispozici pro další zápasy.