Měchenice - Dobrovíz 4:1 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Kolský, Kučera - Šíma, Hlůže J., Prokosch, Vosáhlo J. - Krupička L., Bouška

Branka: 48.min. Bouška

Rozhodčí: Čechmánek

Žluté karty: Kalivoda, Krása, Kučera, Bouška, Hlůže J., Krupička L.

Červená karta: Bouška

Diváků: 18 (z toho 3 domácí, 15 našich příznivců)

Velkou křivdu zažili naši hráči a příznivci při zápase v Měchenicích. Ve vytrvalém dešti museli 90 minut snášet samolibé počínání rozhodčího Čechmánka. Věříme, že projde nominace tohoto nejlepšího okresního rozhodčího mezi krajskou elitu a už se s ním nepotkáme. V opačném případě budeme muset využít právo vetovat rozhodčího pro naše zápasy.

Celé odpoledne hustě pršelo a na hřišti stály kaluže vody. Domácímu funkcionáři se nedařilo vytisknout druhou stránku zápisu, a tak náš kapitán podepisoval zápis o utkání pouhé 2 minuty před začátkem v klubu "U rohového praporku" bez přítomnosti hlavního rozhodčího.  Úvod zápasu byl vyrovnaný, hráči zápasili o míč, který se zastavoval v kalužích. V 6.minutě nastřelil Krupička tyč, domácí odpověděli břevnem ve 26.minutě. Pak postupoval Bouška 3x sám ze strany na gólmana, bohužel ani jednou ho neprostřelil, hlavně v jednom případě mu spoluhráči vyčítali, že nevolil raději přihrávku před odkrytou branku.  Domácí hrozili hlavně nebezpečnými standartními situacemi a po jedné z nich a nešťastné teči našeho obránce se dostal míč k neobsazenému domácímu hráči, který zakončil přesně a domácí hráči šli do kabin za jednobrankového vedení. 

Nástup do 2.poločasu byl velmi hektický.Ve 48.minutě využil Bouška, že se míč zastavil v louži a vyrovnal. Domácí však šli hned do vedení po proměněné penaltě. Ta byla nařízena za faul J.Hlůžeho ještě před rozehráním standartní situace. Nutno podotknout, že podobně mohlo být posouzeno strkání při každé standartce v zápase. Hned vzápětí jsme inkasovali po malém důrazu obránců v šestnáctce. Potom jsme si vytvořili velký tlak, šance nám hatil terén a i rozhodčí. Ten vzal režii zápasu do svých rukou, když nepískl v náš prospěch 2 jasné penalty a zapomněl 6x vyloučit domácího stopera s číslem 11, z toho 3x za nebezpečný atak zezadu loktem do hlavy, 2x za nesmyslné vražení do soupeře bez míče a jednou za strašlivou kosu na našeho útočníka, který již postupoval sám na branku. Tento zákrok ocenil rozhodčí Čechmánek žlutou kartou. Všechny žluté pro naše hráče byly za protesty. Bohužel naši hráči se moc soustředili na rozhodčího, který se jim vysmíval do očí. Domácí chytře zdržovali hru, což jim rozhodčí velkoryse toleroval. Našim hráčům se nedařilo protlačit míč za záda domácího gólmana z žádné situace, ať díky jeho dobrému zákroku, nebo se míč zastavoval v louži před brankovou čarou. Vstřelit gól nám nebylo přáno. V poslední minutě jsme inkasovali 4.gól, když Kolského  malá domů se zastavila v louži.

Po skončení zápasu inkasoval ještě Bouška červenou kartu za zakopnutí míče. Inzultaci rozhodčího rozhořčenými fanoušky a hráči zabránila jen domácí pořadatelka. Rozhodčí potom v šatně v místním kempu vyloučení přehodnotil a v zápise uvedl jinak. Další ztráta bodů mrzí, nehráli jsme špatně, jen hrozně naivně a neúčelně. I domácí hráči ocenili náš dobrý výkon. Nezbývá nám než bodovat v následujících zápasech. Věřme, že závěr soutěže proběhne v duchu fair-play.