Dobrovíz - Choteč 2:1 (1:0)

Sestava: Hroník - Hlůže Z., Kolský, Krása, Kučera - Veselý (46.min. Šíma), Krupička L., Prokosch, Vosáhlo J. - Bouška, Hlůže J. (80.min. Kříž)

Branky: 28.min. Krupička L., 78.min. Bouška

Rozhodčí: Gaži - Kittel, Pangrácová

Naše mužstvo, velmi oslabené četnými absencemi, získalo velmi cenné 3 body. Všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za příkladnou bojovnost.
Úvod zápasu byl velmi opatrný, ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat jako první. Hra se odbývala především mezi šestnáctkami a bylo to především o osobních soubojích. První šance jsme si vypracovali my, Bouška však v koncovce zaváhal a dostal se z výhodné pozice, Krupičkovy střely šly nad. Vedení jsme se ujali ve 28.minutě, kdy Krupička prostřelil po dlouhém obléhání hostující šestnáctky tvrdou ranou výborného gólmana. Chtěli jsme využít hry po větru a vstřelit po poločasové přestávky uklidňující 2.gól, náznaky šancí jsme však nedokázali úspěšně dotáhnout. 
Jako blesk z čistého nebe přišlo vyrovnání v úvodu 2.poločasu. Naše obrana se nechala zaskočit pěknou uličkou a hostující útočník zakončil podél vybíhajícího gólmana do naší sítě. Vyrovnávající gól nás přibrzdil, nedokázali jsme si vytvořit vyloženější šance. Standartní situace sbíral hostující gólman. Pěkný průnik předvedl Prokosch, levou nohou však zakončil jen do boční sítě. Naštěstí se podařila pěkná individuální akce Bouškovi, uvolnil se přes 3 hráče a prostřelil brankáře mezi nohy. Pak jsme již hru zkušeně rozkouskovali a hosté již šanci na vyrovnání nedostali. Naopak Kříž postupoval sám na branku, ale stejně jako v zápase staré gardy ztroskotal na gólmanovi.
Hráči příkladně bojovali, zvláštní uznání zaslouží Václav Hroník, který se musel postavit do branky v mistrovském zápase asi po 20 letech. Předvedl jistý výkon a potlesk při odchodu do šaten si plně zasloužil.