Zbuzany - Dobrovíz 0:0

Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Kolský, Kučera - Soukup - Vosáhlo, Krupička L., Hlůže J., Prokosch - Veselý (87.min. Šíma)

Rozhodčí: Melnar - Chaloupka, Hes

Žluté karty: Krupička L., Hlůže J., Kučera

K utkání jsme odjížděli s obavami, neboť nám chyběli Krupička J. a Bouška, poslední zápas si musel odsedět hříšník Kubín, naštěstí obětavě dorazili z dovolené v Českém ráji stopeři Krása a Kolský. Trenér Rákos zesílil obranu defenzívním štítem Soukupem s úkolem pokrýt tvořivé hráče domácích Brodského s Malečkem. Naši hráči hráli od začátku velmi bojovně, nepouštěli domácí do žádných šancí. I když jsme hráli první poločas proti větru, paradoxně nám pomáhal, protože hodně přihrávek domácích bylo "dlouhých" a sbíral je gólman Kalivoda nebo končily až za brankovou čarou. Vyhrávali jsme většinu obranných hlavičkových soubojů. V prvním poločase neměl moc práce ani jeden gólman, neboť naši hráči moc nestíhali doplňovat osamoceného Veselého na hrotu a proti přesile se nedokázali prosadit.
Druhý poločas nabídl stejnou podívanou. Domácí měli územní převahu, ale jen po naši šestnáctku. Zatrnulo nám snad jen v 77.minutě při skryté střele Malečka, která těsně minula tyč naší branky. I my jsme zahrozili dorážkou Veselého po průniku Krupičky, z nadějného trestného kopu trefil Z.Hlůže jen domácí zeď.
Hráče musíme pochválit za příkladnou bojovnost a obětavost. Postavení v tabulce nám však velí bodovat naplno při dalším domácím zápase s Chotčí. Snad bude bod ze Zbuzan pro hráče povzbuzením. Do našeho zápasu totiž Zbuzany ztratily body pouze v jediném zápase, na podzim s Libčicemi.