Dobrovíz - Úhonice 1:3 (0:3)

Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Kolský, Kučera - Vosáhlo J., Krupička J., Krupička L., Šíma (46.min. Soukup) - Hlůže J. (65.min. Veselý), Bouška

Branka: 69.min. Bouška

Rozhodčí: Burian

Důležitý zápas rozhodl náš další katastrofální vstup do zápasu. Stejně jako v Psárech v úvodu jakoby naše obrana neexistovala. Hostující útočníci si dělali, co chtěli. Byli rychlejší, důraznější, kličky jim obránci naivně baštili. Góly jsme inkasovali v 1., 4. a 13.minutě. V tu chvíli bylo prakticky po zápase a někteří diváci raději odešli. Naše mužstvo po celý první poločas nevyprodukovalo jedinou kloudnou akci, jen po minele hostujícího obránce prováhal Bouška správný okamžik ke střele a vracející se obránce ji zblokoval. Hráče se snažil vyhecovat k lepšímu výkonu J.Hlůže, avšak svůj důraz přeháněl, navíc si neodpustil kritiku rozhodčího a jen jeho benevolentností nebyl několikrát vyloučen.
Ve druhém poločase jsme měli územní převahu, příchodem Soukupa se nám podařili eliminovat hostujícího útočníka Adámka. Našim akcím však chyběla přesná finální přihrávka, vše končilo před velkým vápnem, trestné kopy jsme rozehrávali špatně. Hru oživil střídající Veselý, po jeho akci snížil skóre Bouška. V tu chvíli jsme možná doufali v obrat, ten ale nepřišel. Hosté zkušeně hru kouskovali a naši hráči se do šancí moc nedostávali.
Prohra zkomplikovala naši situaci. Musíme neustále hledět na vývoj situace v I.B třídě, podle které se bude odvíjet počet sestupujících týmů. Hráči si musí uvědomit, že bez tréninku vyhrávat nebudou. Po dlouhé době bylo na zápase poměrně dost diváků, mnozí z nich však příště už nepřijdou.