Dobrovíz - Štěchovice B 0:0

Sestava: Kalivoda - Kubeš (76.min. Kříž), Krása, Kolský, Kučera (46.min. Šíma) - Hlůže Z., Krupička L., Soukup, Vosáhlo J. - Bouška, Prokosch

Rozhodčí: Kubíček

Diváků: 55

Bohužel naše řídké řady hráčů zasáhly nemoci a zranění. Do zápasu nemohli vůbec nastoupit J.Hlůže a J.Krupička, v jeho průběhu museli odstoupit v poslední době výborný Kučera a univerzál Kubeš. Celý týden netrénoval nemocný Krása. 
Hosté představili tým složený ze zkušených hráčů i rychlých mladíků, kterým kryl záda sebevědomý gólman, náhradník Sňozika v ČFL. 
Utkání začalo rozháraně, ani jedno mužstvo si nedokázalo přihrát víckrát za sebou i vinou rychlého napadání. Hosté se snažili co nejvíc zúžit hřiště a naši hráči nevěděli, jak zformovanou obranu hostí překonat. Pasy za obranu byly příliš nepřesné a centry končily většinou na prvním obránci hostí, nebo si hostující obrana poradila kombinací s gólmanem. Hostující mužstvo hrozilo především z rychlých brejků, paradoxně největší šanci spálili hned v 1.minutě, kdy útočník postupoval sám ze strany, ale s naším gólmanem přeloboval i branku. Domácí se do žádné vyložené šance nedostali.
Obraz hry ve druhém poločase byl prakticky stejný jako v prvním poločase. Přece jen jsme se dostali do 3 nadějných příležitostí. Bohužel však Kříž v nadějné pozici přestřelil, prudká střela Hlůžeho letěla těsně nad a Soukupova levačka byla nepřesná. Hostující protútoky jsme spolehlivě zachytávali. Zatrnulo nám jen při úplně poslední akci, kdy hosté nebezpečně hlavičkovali, naštěstí vedle.
Hráči nedokázali vyplnit trenérova slova z poločasové porady. Při posledním domácím zápase s Jílovým jim trenér řekl, ať dají ve druhém poločase 3 góly. Hráči jeho pokyn vyplnili. Tentokrát jim řekl, že utkání rozhodne 1 gól a bylo by dobře, abychom ho vstřelili my.  Žádný střelec se však v našem dresu nenašel. Snad příště.