Čísovice - Dobrovíz 2:2 (2:0)

Sestava: Kalivoda - Hlůže Z. (46.min. Kubeš), Kolský, Krása, Kučera - Šíma (46.min. Prokosch), Krupička J., Krupička L., Vosáhlo - Bouška, Hlůže J.

Branky: Bouška 2

Rozhodčí: Gaži

První poločas důležitého zápasu přinesl ne příliš pohlednou podívanou. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště, kde docházelo k mnoha tvrdým osobním soubojům. Obě mužstva volila dlouhé nákopy na útočníky, bez kombinace uprostřed hřiště. Bohužel však naše přihrávky byly méně přesné, míč nám utíkal z kopce za brankovou čáru, nebo jsme prohrávali hlavičkové souboje s domácími obránci. I přes řadu nepřesností domácí vytěžili do poločasové přestávky dvoubrankové vedení. Obě branky padly po laxním přístupu našich hráčů, kdy se nechali lehce obejít a otevřeli hráči soupeře střed obrany. My jsme za celý 1.poločas zahrozili pouze 2 střelami ze střední vzdálenosti a nedotaženým průnikem Boušky.

Po přestávkové bouřce v naší kabině jsme začali hrát důrazněji, rychleji přistupovali k soupeři a hráli jsme víc i po stranách. Výsledkem naší snahy bylo vyrovnání po 2 střelách Boušky. Nejprve krásnou střelou z dálky, která od tyče zaplula do sítě, poté po dobré orientaci v pokutovém území. Po vyrovnání zbývalo do konce ještě 20 minut a možná jsme doufali i v 3 bodový import. Ani domácí však nechtěli prodat kůži lacino, a tak ve zbytku zápasu byl k vidění neúprosný boj plný tvrdých, osobních soubojů.

Zápas skončil asi zaslouženou remízou a s bodem můžeme být spokojeni.