Dobrovíz - Jílové B 3:1 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J. (86.min. Kubeš), Krása, Kolský, Kučera - Šíma (62.min. Prokosch), Krupička J., Krupička L., Hlůže Z. - Bouška, Hlůže J. (62.min. Kříž)

Branky: 68. min. Krupička L., 70.min. Krupička J., 84.min. Prokosch

Rozhodčí: Pinkas - Kittel, Čermák

Žluté karty: Hlůže J., Kučera

Diváků: 50

Po nevydařeném zápase v Psárech nás čekal velmi důležitý zápas proti FC Jílové B. Nutně jsme potřebovali získat 3 body. Možná i proto působili naši hráči velmi nervózně, nepřesně si přihrávali a hra před brankou soupeře se odehrávala jen minimálně. Hosté zkušeně kombinovali, vyhrávali většinu hlavičkových soubojů, přesto se do koncovky také moc nedostali. Domácí hráči zahrozili 2 nebezpečnými střelami až těsně před poločasem. První poločas byl však velmi nepovedený z obou stran.
Věřili jsme, že ve 2.poločase za podpory větru zvýšíme úsilí, budeme víc střílet ze střední vzdálenosti a něco se ujme. Bohužel hra pokračovala ve stejných intencích. V první vyložené šanci zakončoval nepřesně Vosáhlo. V 59.minutě domácí obránci signalizovali ofsajd, rozhodčí byl však jiného mínění a hosté toho využili a po přízemním centru dopravili míč do naší sítě. Trenér Rákos zareagoval střídáním a konečně jsme se začali dostávat do šancí. Po 2 akcích Boušky konečně vstřelili bratranci Krupičkové góly a přinesli trochu klidu na naše kopačky. Pak jsme zápas již kontrolovali a vedení dokázali ještě po další akci Boušky a zakončení Prokosche navýšit. Všem hráčům i příznivcům se jistě hodně ulevilo po závěrečném hvizdu rozhodčího.