Sestava: Kalivoda - Soukup R., Kolský, Karfík, Hlůže Z. - Kučera, Krása, Krupička Luk., Šíma (46´Kubín) - Hlůže J., Jaroš

Branky: Jaroš 2x, Karfík (p)

Rozhodčí: Burian, Kittel, Čermák
Důležité utkání nás čekalo na hřišti neoblíbeného soupeře, kde se nám v poslední době nedařilo bodovat. Tentokrát jsme šli do utkání s vědomím, že za domácí tým nemůže hrát 5 hráčů, kteří obdrželi v předchozím kole červenou kartu. To nás před zápasem pasovalo do role favorita a většina fanoušků očekávala "jasné tři body".

Ovšem Horoměřice zdaleka nepřišly zápas pouze odehrát. Ač v jejich řadách nastoupili někteří hráči, kteří pravděpodobně nenastupují pravidelně v základní sestavě. V prvním poločase jsme měli mírnou převahu a vytvořili si několik "gólovek". Bohužel se nám nedařilo dostat míč za brankovou čáru, ač byl domácí brankář již překonán....v několika případech zastoupili brankáře hráči z pole. A pak udeřil blesk z čistého nebe. Po kontaktu v našem vápně upadl domácí útočník a rozhodčí ihned pískal "přísnou" penaltu. V tento moment nás podržel brankář Kalivoda, který penaltu doslova lapil a opět se potvrdilo staré známe pravidlo Nedáš - Dostaneš. Po pár minutách jsme z rychlého protiútoku otevřeli skóre, když se po přihrávce J. Hlůži prosadil Jaroš. Do kabin jsme šli s vedením 1:0.

Druhý poločas byl odehrán jako by jej napsal a režíroval Alfred Hitchcock. Jen předvedená hra na rozbitém trávníku již nebyla zrovna pohledná.... Ovšem zápletka musela vše vynahradit. Po spálení několika šancí, kdy jsme mohli navýšit naše vedení jsme rázem prohrávali 2:1. Málokdo 15 minut před koncem  věřil v bod a méně psychicky zdatní fanoušci opouštěli fotbalový areál....Ovšem nemožné se stalo skutečností. Nejprve po kolmici do pokutového území srovnal nadvakrát Jaroš a po pár minutách rozhodčí opět píská spornou penaltu. Naštěstí tentokrát proti domácím. Penaltu s přehledem proměnil kapitán Karfík. Vítězství 3:2 jsme již uhájili a domácí do závěrečného náporu nepustili.

Mínusem utkání bylo zbytečné vyloučení Kubína. Jinak se červená karta za "řeči" nedá nazvat. Naopak výrazným plusem je fakt, že ani nepříznivý průběh zápasu nezlomil naše mužstvo, které dokázalo zápas otočit na svou stranu!