Sestavy:

Dobrovíz: Kalivoda – Kučera, Kadlec (30.min. Krása), Kolský, Hlůže Z. – Šíma, Krupička L., Karfík, Vosáhlo M. – Hlůže J., Jaroš

Holubice: Hajda – Blažek, Moravec, Valtr Jar., Vaigl – Šindelář (78.min. Fassman), Čížek (69.min. Bláha), Bouška, Prilepskiy – Štofl, Valtr Jiří

Branky: 35.min. Šíma – 21.min. Valtr Jiří, 28.min. Šindelář

Rozhodčí: Hrdlička- Rothbauer, Dačenko

Žluté karty: Karfík, Krupička L., Kučera – Moravec, Čížek, Šindelář

Diváci: 61

Bohužel potvrdit vítězství nad Měchenicemi a vyhrát alespoň 2 zápasy po sobě se nám opět nepodařilo. V tabulce jsme se propadli na 12.příčku, která bude letos pravděpodobně příčkou sestupovou.

Začátek zápasu se odehrával ve středu hřiště, ani jedno mužstvo si dlouho nemohlo vytvořit nějakou výraznější šanci, hra byla značně nepřesná. Až ve 20.minutě se dostal J.Jaroš za obranu hostů, běžel sám na branku. Bohužel zakončil vedle. Poté si vybral slabší chvilky M.Kadlec. Nejprve chtěl situaci v šestnáctce řešit technicky, nastřelil však soupeře a odražený míč hosté uklidili pohotově do branky. Potom nepřesně přihrál a soupeř z brejku navýšil vedení na 0:2. Ve 35.minutě jsme snížili dorážkou J.Šímy po střele M.Vosáhla. Do konce poločasu jsme stihli již jen jednu nebezpečnou střelu.

Očekávaný tlak ve 2.poločase nepřišel. Sice jsme měli šanci po minele brankáře, ale střela z těžkého úhlu svůj cíl minula. Hra připomínala spíš boj, moc šancí kromě tyče hostí nebylo. Hosté chytře kouskovali hru a zdržovali. Bohužel rozhodčí jim to toleroval. Při závěrečném tlaku jsme měli několik rohů, ale nic jsme z nich nevytěžili. Při vůbec poslední akci vychytal gólman hostí střelu P.Krásy z nadějné pozice.

Vzhledem k situaci v tabulce musíme vybojovat body v dalších zápasech. K tomu vede jediná cesta, a to maximální bojovnost všech hráčů a zlepšení koncovky.

Po zápase oznámil svůj konec ze zdravotních důvodů asistent trenéra L.Ogurčák. Děkujeme mu za vykonanou činnost a přejeme brzké uzdravení. Jeho nástupce intenzívně hledáme, první 2 oslovení kandidáti (Kadlec, Novák J.) odmítli.