Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Kolský, Karfík, Kučera - Vosáhlo M., Krása (68´Kadlec), Krupička L., Šíma (46´Veselý) - Jaroš, Hlůže J. (80´Krupička M.)

Tentokrát nás čekal soupeř, který je hlavním kandidátem na postup do IB. třídy. Mužstvo Zbuzan tyto ambice potvrzovalo prakticky po celý zápas. Obzvláště prvních 20 minut odehrály Zbuzany ve vysokém tempu a my jsme se bránili jen za cenu odkopů. Převaha Zbuzan vyústila ve vedoucí branku, po které se hra alespoň částečně vyrovnala. V prvním poločase jsme si vytvořili i pár příležitostí k ohrožení hostující brankáře, ale finální fázi jsme neřešili s dostatečnou přesností a nutným důrazem.

Druhý poločas opět hosté začali velmi aktivně a bohužel pro Dobrovíz jsme poměrně brzy inkasovali i druhou branku. Po třetí brance již bylo jasné, že Zbuzany si odvezou z Dobrovíze plný počet bodů.

Zbuzany potvrdily svou kvalitu a ujistili všechny přítomné, že jejich nejvyšší ambice nejsou liché. Přesto si troufám tvrdit, že Zbuzany nebyly nejsilnějším soupeřem, na kterého jsme prozatím narazili. Tím byly jednoznačně Štěchovice B, jejichž výkon ovšem ovlivňuje počet hráčů z "A" týmu.