Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Kolský, Karfík, Krupička M. - Vosáhlo M., Krupička L., Krása, Vosáhlo J. - Hlůže J. (75´Kubín), Jaroš

   Po nečekaném vítězství z minulého kola proti dosavadnímu lídrovi tabulky z Libčic jsme zajížděli na horkou půdu do Úhonic. Tento nepříjemný soupeř neměl na svém kontě ještě ani bod, a tak bylo jasné, že bude bojovat, aby tuto nepříjemnou bilanci změnil.

   Do utkání jsme vstoupili velikou šancí M. Vosáhla, který pronikl do soupeřovy šestnáctky, ale jeho zakončení brankář vyrazil mimo branku. Poté se hra vyrovnala a připomínala spíše boj. Za zmínku stojí snad jen střela Jaroše, která se otřela o břevno a několik rohů na obou stranách, ze kterých nic nebylo.

   Po bezbrankovém poločase jsme nastoupili s odhodláním se zápasem něco udělat. Bohužel jsme doplatili na nepřízeň rozhodčího, kterou ještě umocnilo naše pokřikování. Do jediné naší šance se dostal opět M. Vosáhlo, který po centru M. Krupičky zakončoval vedle. Na druhé straně měli domácí velkou šanci po zaváhání Karfíka, ale v poslední chvíli domácímu hráči Krištůfkovi míč utekl. Neujal se ani žádný z přísně nařízených trestných kopů kolem našeho pokutového území, a tak utkání skončilo bez branek.