Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Kadlec, Karfík, Holoubek (25´Soukup R.) - Krása, Vosáhlo M., Kubín (75´Krupička L.), Vosáhlo J. - Kubeš (68´Belko), Hlůže J.

Okomentovat takovýto zápas s tímto výsledkem a to ještě objektivně je nesmírně složité, nicméně je třeba o to alespoň pokusit.

Do Štěchovic jsme jeli s vědomím, že domácí tým bude posílen o některé hráče z tamějšího A mužstva, které se nachází v popředí tabulky ČFL. Již při nástupu na hřiště se tato domněnka potvrdila, když místní hlasatel představoval hráče a vítal, mimo jiné, i novou posilu ze Slavie Praha, která se přišla rozehrát proti nám.
Dokázali jsme vzdorovat do 12. minuty, pak se již rozjel domácí brankostroj a poločasové skóre 5:0 bylo ještě milosrdné.
Po změně stran se nic nezměnilo, jen šancí měli domácí ještě více a dalších 5 branek v naší síti bylo jen vyústěním obrovské převahy, kterou domácí měli po celé utkání.

Je třeba říci, že za mužstvo Štěchovic B nastoupilo nejen několik hráčů z lavičky A mužstva tak, jak je například okomentováno na www stránkách štěchovického fotbalu, ale rovněž 3 hráči základní sestavy nedělního utkání ČFL Čáslav - Štěchovice, jmenovitě Václav Šrain, Václav Cienciala a Stanislav Mařík....dále pak zmiňovaná nová posila Štěchovic Jaroslav Šonka. V tomto kontextu se historická porážka Dobrovíze v OP jeví opravdu jinak. Je třeba si uvědomit, že jsme se utkali v podstatě s profesionálními hráči a rozdíl prostě musel být vidět.Může nás mrzet výška skóre, můžeme žehrat nad stářím našeho mužstva, dokonce můžeme spekulovat nad tím, zda jsme jen neměli v tomto zápase odkopávat míče do Vltavy a zdržovat, ale nesmíme propadat beznaději ani hráči, ani funkcionáři a ani fanoušci.

Je třeba se stmelit a bodovat v dalších zápasech a samozřejmě se snažit přivést do mužstva nějakou, pokud možno mladou, posilu či posily.
I když je to značně neobvyklé, po takovémto výsledku je třeba poděkovat veteránům Kadlecovi, Luboši Krupičkovi, Kubínovi, Krásovi a Holoubkovi, že stále hrají a poslední 2 jmenovaní i se zraněním a velkým sebezapřením a dávají tak příklad mladým, minimálně v docházce.

Hlavu vzhůru, přijdou další důležitá utkání a je třeba zabrat a bojovat!!!!

Roman Kučera