Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Karfík, Kadlec, Vosáhlo J. - Kučera, Vosáhlo M., Ogurčák, Hlůže J. - Kříž (70´Krása), Kubín

Branky: Vosáhlo M., Hlůže J.
Pro první body ze soupeřova hřiště jsme jeli do Jílového. Domácí byli fotbalovější, ale náš kolektivní a hlavně bojovný výkon slavil úspěch. Do vedení jsem šli po nádherné kombinaci, na jejímž konci byl Martin Vosáhlo. Ještě do přestávky jsme ovšem obdrželi vyrovnávací branku, nutno podotknou že poměrně lacinou. Na načechraný centr si naběhli pouze 2 domácí útočníci a jeden z nich srovnal na poločasových 1:1.
Druhý poločas kopíroval první. Opět jsme šli do vedení zásluhou tečované střely. Jindra Hlůže sice stál na hranici offsidu (a pravděpodobně i za její hranicí), ale pomezní rozhodčí postavení mimo hru nesignalizoval, tudíž byla branka uznána. Za tohoto stavu jsme byli aktivnější a vytvořili si i další šance, kdy obzvláště odražená střela k Jindrovi Hlůžovi volala po navýšení vedení. Opak se stal pravdou a domácí opět srovnali skóre na konečných 2:2. To ještě Mirek Kalivoda v posledních vteřinách chytil tutovku nejlepšímu hráči soupeře!
Remíza je spravedlivá. Ač jsme v jedné fázi utkání pomýšleli pouze na tříbodový zisk, tak i jeden bod ze hřiště Jílového bereme. Pokud zvládneme i domácí "posvícenské" utkání s Čisovicemi, tak můžeme hovořit o povedeném startu do nového ročníku 2013/2014.