Sestava: Kubeš - Soukup, Krása (15´Rákos), Hlůže Z., Holoubek - Hlůže J., Šafránek, Kubát, Vosáhlo - Bajar, Kubín

Branka: Šafránek

Poslední utkání soutěžního ročníku jsme odehráli na hřišti Hvozdnice, kde našly Měchenice azyl po povodních. Jednalo se o utkání, ve kterém jsme nehráli s existenčními myšlenkami a možná i proto jsme sestavu doslova "slátali" a nebýt výpomoci Ládi Holoubka, tak bychom nedali ani dohromady 11 hráčů. Trenér Jiří Rákos měl jediného náhradníka na střídačce - Jirku Rákose. Ač doufal, že do zápasu nebude muset zasáhnout, opak se stal pravdou. Po vynuceném střídání již v 15té minutě se postavil na post, kde končil svou kariéru, stopera. Sice jsme inkasovali 4 branky, ale trenér, kapitán, stopér Rákos nezklamal. Naopak v zápase nastřelil 2x břevno po výborně zahraných rozích. To co se nepodařilo Jirkovi Rákosovi, to se povedlo tahounu Sokola Dobrovíz v jarní části, Aleši Šafránkovi. Jeho dělovka rozvlněla sít a Aleš opět potvrdil jak důležitým hráčem je pro současnou Dobrovíz.

Jaro se nám vyloženě nepovedlo. Kádr měl svou kvalitu a i nyní jsem si jistý, že měl na klidný střed tabulky. Bohužel se na hráčích podepsal vlažný až špatný vstup do soutěže, kdy jsme mysleli "že to půjde samo..." Nepůjde! 

Pokud se nám nepodaří do současného kádru přivést a zakomponovat mladé hráče, tak příští ročníky ve fotbalové Dobrovízi nebudou veselé....