Sestava: Kalivoda - Štechmiler, Krása, Kolský, Hlůže Z. - Kučera, Hlůže J., Karfík, Vosáhlo - Kubín (46´Kubeš), Kříž (80´Soukup)

 

 

Ani druhý zápas nenavýšil naší podzimní bodovou sbírku. Přitom v prvním poločase jsme byli lepším týmem a vytvořili si i několik brankových příležitostí. Vstřelení branky měli na svých kopačkách Jirka Kučera, který běžel sám na domácího brankáře, Jarda Štechmiler i David Karfík. Bohužel jsme ani jednu šanci neproměnili. Domácí hrozili ze standardních situací, které zahrávali velice dobře. Utkání bylo také bohaté na žluté karty a to byl i důvod, proč do druhé půle již nenastoupil Tomáš Kubín, kterého střídal Roman Kubeš.

Druhý poločas začali domácí náporem a prakticky nás 10 minut nepustili na jejich půlku hřiště. Když se začala hra vyrovnávat, tak přišla opět standardní situace, kterou již Hostivičtí zúročili.  Na nebezpečný centr naběhl domáci předstoper a poslal nechytatelnou hlavičkou domácí do vedení. Do deseti minut to bylo 2:0, když po malé domů se nám nepodařilo přesně rozehrát a domácí toho využili. I za stavu 2:0 jsme si vypracovali další brankové příležitosti, ale vstřelit kontaktní gól bylo nad naše síly a umění. David Karfík pálil těsně mimo tyče, Radek Soukup tváří v tvář domácímu brankáři také neproměnil a ani v záverečné mele v malém vápně se nám míč za brankovou čáru posunout nezdařilo.

V utkání nám chyběl Aleš Šafránek, Ondřej Bajar, Mirek Ouřada, Jirka Kubát i Petr Ogurčák. Je to škoda, jelikož v Hostivici se mohlo a mělo vyhrát. Ovšem bez toho, abychom dali alespoň jednu branku se vyhrát nedá. Těžko se vyhrává i když máme pouze jednoho hráče na střídání. Nyní doma přivítáme Horoměřice. Ač s tímto soupeřem nemáme příznivou vzájemnou bilanci, tak věřím, že trenér Jirka Rákos bude mít možnost postavit tu nejsilnější sestavu a odehrajeme zápas, který budeme hodnotit kladně...