Sestava: Kubeš - Onder, Karfík, Hlůže Z. (65´Krása), Kolský - Maťaš (46´Kříž), Frey, Máchal, Bláha - Kubát, Pichl

Branky: Máchal, Frey

Rozhodčí: Satoranský

3, 15, 31, 45....to jsou minuty, které stanovily poločasový výsled 4:0 pro favorita utkání. Zápas se Zvolí kopíroval nešťastný zápas se Zbuzanami. I v tomto utkání jsme hned z první "nešance" inkasovali branku. Bohužel Zvole přidával v prvním poločase další branky. Nutno podotknout, že jsme domácím ke vstřelení branky vždy dopomohli naší chybou. Domácí Zvole byla sice fotbalovějším týmem, ale rozhodně nepůsobila jako suverenní lídr soutěže. Hra se odehrávala před oběma brankami, k naší smůle nám v první půli nebylo přáno vstřelit branku. Šance jsme rozhodně měli.

Do druhého poločasu nastoupil místo nevýrazného Maťaše bojovník Kříž. Hra se ještě více srovnala, ale opět začaly padat branky pouze do naší svatyně. V 62´minutě oznamoval místní hlasatel hrozivé skóre 6:0 pro domácí. Poté se již hra přesunula téměř výhradně před domácí šestnácku, což vyústilo ve snížení skóre na 6:2 a mnoho dalších zahozených šancí. V úplném závěru po dalším závaru před domácím brankářem a zblokované střele uháněli domácí do ojedinilého protiútoku, který také proměnili. Završili tak výsledek na finálních 7:2.

Dvě branky jsme obdrželi ze sporných pokutových kopů, jednu z volného přímého kopu, jednu z rychlého protiútoku, jednu z odražené střely.....Ač výsledek, stejně jako proti Zbuzanům, vypadá hrozivě, tak opět musíme podotknout, že jsme si takový výprask za předvedenou hru nezasloužili. V obou utkáních byl soupeř lepším mužstvem, ale takový rozdíl ve skóre jsme si nezasloužili. Obzvláště v utkání se Zvolí se toto tvrzení dá podtrhnout.