Sestava: Kalivoda - Vosáhlo, Karfík, Hlůže Z., Onder - Bláha, Šafr, Kubát (Máchal), Maťaš (Frey) - Pichl, Vítek (Kříž)

Branky: Pichl 2x, Vítek

Rozhodčí: Polák

Bylo jasné, že na rozmáčeném a značně nerovném hrišti vyhraje mužstvo, které půjde za vítězstvím hladověji, bude bojovat a bude mít větší vůli zvítězit. Nyní můžeme říct, že tímto mužstvem byla Dobrovíz.

Od počátku jsme měli územní převahu a tlačili se před domácího brankáře. Občas byla k vidění i povedená kombinace. Hosté v podstatě hrozili pouze po standardních situacích. Do vedení jsme šli po dvaceti minutách, kdy krásný centr trkl do brány kapitán Franta Pichl. Do poločasu jsme si ještě pár příležitostí vypracovali, ale skórovat se nám již nepodařilo.

Do druhého poločasu nastoupil do zálohy Pavel Frey, který vystřídal Martina Maťaše. Druhý poločas kopíroval poločas první. Zásadní rozdíl byl pouze ve vytváření nebezpečných situací před brankoui soupeřova gólmana. Čisovice ve druhém poločase již neměly žádnou výraznou šanci a nehrozily ani ze standardek. Naopak dobrovízští útočníci měly šancí na 2 zápasy! Franta Pichl sice v 60´minutě zvýšil na 2:0, když se netradičně postavil k trestnému kopu a ostrou pumelenicí prostřelil domácího brankáře. Ovšem ve zbylých 30ti minutách tento kanonýr minimálně 4x odmítl oslavu hattricku. A to i v situacích, ve kterých by se zajisté nemýlili ani sváteční střeleci. Jmenovat nebudu :-) Třetí branku přidal Jirka Vítek, který se prosadil svým důrazem na hranici malého vápna. I on měl před vstřelením branky nejednu tutovku na svých kopačkách. Mezi "paliče"  se dále zapsali, jinak dobře hrající, Honza Bláha a Milan Šafr.

Věřme, že naši střelci si šetřili branky do podzimního finiše a radujme se z 0, kterou po dlouhé době udržela naše obrana, v čele s Mirkem Kalivodou. Naposledy jsme 0 uhráli 9. června v Krňanech. Na podzim je to Mirkovo první čisté konto.