Sestava: Kalivoda - Kolský, Krása, Karfík, Hlůže Z. - Hluže J. (55´Kubát), Onder, Šafr, Bláha - Pichl, Vítek (70´Vosáhlo)

Branky: Pichl 2x, Vítek, Kubát

Do důležitého utkání jsme vstoupili s nejlepším střelcem posledních dvou ročníků Frantou Pichlem. Jsme rádi, že Franta své rozhodnutí o konci kariéry přehodnotil a vrátil se do naší sestavy. Bohužel do utkání již nemohl zasáhnout Dan Novák, který odešel na hostování do divizní Kopaniny.

Začátek utkání byl z naší strany velice ustrašený a prvních 15 minut nás hosté přehrávali, ač jsme do první půle nastoupili s dvanáctým hráčem, silným větrem v zádech. Z tlaku nás vysvobodila až minela bývalého ligového hráče Güntera Bittengela, který špatně zasáhl balón a Jirka Vítek běžel sám na brankáře. Střelou po levici libčického brankáře nás poslal do vedení 1:0. Po tomto gólu se hra otočila, začali jsme si vytvářet další brankové příležitosti, ovšem proměnili již pouze jedinou. Honit nejlepší střelce aktuálního ročníku okresního přeboru se vydal Franta Pichl. Do poločasu jsme šli s vedením 2:0, ale s vědomím, že jsme mohli vést daleko vyšším rozdílem.

Druhý poločas měly výhodu "12tého hráče" Libčice. Přesto jsme si vypracovali další brankové příležitosti, ovšem udeřilo z brejkové situace před naší brankou. 2:1. A opět se úplně otočil obraz hry na hřišti. Hosté ožili a najednou byli u každého míče dříve a vyhrávali osobní souboje. Výsledkem všeho bylo srovnání stavu na 2:2. Běžela 75´minuta a začínalo se od začátku.....a to doslova. Hosté byli iniciativnější a opět nás do sedla poslala chyba hostujícího obránce, kterou s ledovým klidem proměnil Jirka Kubát. V 88´minutě jsme šli opět do vedení! Na konečných 4:2 minutu poté završil skóre Franta Pichl.

Důležité 3 body! Nejednalo se z naší strany o nejpohlednější fotbal, ale věřím, že nám to fanoušči v tomto případě odpustí. Tabulka je velice vyrovnaná a nyní je potřeba každý bodík. V sobotu jedeme do Úhonic, kde se nám moc nedaří. Ovšem Úhonice z posledních 5ti utkání uhrály pouze jeden bod a tak je nejvyšší čas v Úhonicích uspět.  
A pro zajímavost přikládám link z libčického webu, jak viděl zápas v Dobrovízi trenér hostů. Obzvláště pojem "dřevorubci" mě pobavil, ale nutno říci, že i potěšil :-)