Sestava: Kalivoda - Štechmiler, Hlůže Z., Karfík, Vosáhlo - Hlůže J., Soukup, Šafr, Kubát - Kříž, Krupička L. (46´Krása)

Branky: Hlůže J. 3x

Rozhodčí: Fára

První půli naše mužstvo odchodilo a odfláklo. Domácí si snadno vytvořili dvougólový náskok. Zejména naši obránci kupili chybu za chybou, nestačili rychlostně a jen nakopávali míče dopředu do míst, kde byli jen soupeři nebo do autu. Ve středu hřiště jsme měli problémy s rychlým atakováním, hráči neměli čas si míč zpracovat a připravit si finální přihrávku. První gól jsme dostali po chybě ve středu obrany, pod druhý se podepsal gólman M.Kalivoda, který očekával centr, ale domácí útočník překvapivě sám zakončil. Naši jedinou šanci zakončil L. Krupička po kličce brankáři jen slabým zakončením a trefil obránce na brankové čáře.

Do druhé půle jakoby nastoupilo jiné mužstvo. Začali jsme hýřit pohybem a dostávali jsme se do šancí. Brzy jsme snížili na 2:1 a vrhali se do dalších útoků, někdy až bezhlavě a bez zabezpečené obrany. Toho domácí dokonale využili a po gólech z brejků a standartní situace odskočili až na 5:1. V závěru se pokusil utkání zdramatizovat šikovný štírek J.Hlůže, ale zůstával ve svém snažení často osamocený a vyrovnat již nestihnul.