Sestava: Kalivoda – Štechmiler, Kolský, Karfík,  Hlůže Z. – Soukup, Frey, Ogurčák, Bláha – Kubát, Vítek.

Střídání:  do druhého poločasu za Soukupa a Kubáta nastoupili Kubín a Vosáhlo; Vosáhla v průběhu druhého poločasu nahradil Hlůže J.

Už jsem toho zažil s dobrovízským fotbalem dost, ale marně vzpomínám, že bych někdy viděl naše mužstvo zahrát tak bídně, lajdácky a nezodpovědně. Už v prvním utkání podzimu, kdy jsme se štěstím zvítězili nad Rudnou jsme nebyli lepším týmem, ale výkon, který jsme předvedli v Jílovém,  byl ještě horší a doslova alarmující. Chyběl absolutně pohyb bez míče, nasazení, odhodlání poprat se s tím, že se hra nedaří. Problémem byla přihrávka, ochota zabojovat a rychle se vrátit po ztrátě míče. Sobecky se střílí v situaci, kdy lze přihrát volnému spoluhráči a naopak se alibisticky nahrává v situaci, kdy by hráč měl na sebe vzít odpovědnost a pokusit se překvapit a přehrát soupeře. Byla to smutná podívaná a branka, kterou jsme obdrželi v polovině druhého poločasu byla jen logickým vyústěním průběhu zápasu. Přitom je třeba říci, že  výborný výkon podal v naší brance M.Kalivoda, který nás zachránil od daleko většího debaklu a ostudy. Kromě brankáře lze v našem mužstvu za snahu a občasné fotbalové záblesky pochválit pouze J. Bláhu – výkon ostatních hráčů, včetně jejich chování na konci zápasu, nelze hodnotit jinak než jako katastrofu.

Jediné pozitivum posledního zápasu je, že facka, kterou jsme dostali, přišla hned na začátku soutěže a že je dost času na nápravu. Je na čase vrátit se do reality a začít makat – pracovat na sobě, dřít na tréninku a bojovat na doraz v každém zápase. Bez maximálního nasazení a odhodlání nechat na hřišti vše,  se úspěch nedostaví.

Doufám, že na zápas v Jílovém budeme moci brzy zapomenout, že nás naši hráči potěší zlepšenými výkony a že další zápasy přinesou radost a potěšení jak hráčům, tak i našim fanouškům. Zejména ti (a nebylo jich v Jílovém málo) si nezaslouží, aby jeli více jak 100 km se podívat na naše mužstvo a místo potěšení ze zápasu si museli zápas protrpět.

L. Krása