Sestava: Kalivoda - Kolský (36.´ Vosáhlo), Krása, Karfík, Štechmiler - Hlůže Z., Frey, Ogurčák, Hlůže J. (65.´ Kubeš) - Vítek (36.´ Kříž), Pichl

Branky: Pichl 4x, Frey, Hlůže Z.

Rozhodčí: Polák - Čermák, Cichra

Předposlední zápas na domácím hřišti jsme sehráli s mužstvem ze spodních pater tabulky. Měchenice nebyly na našem hřišti nebezpečné a vyrovnaná partie se hrála pouze na počátku zápasu.

V tomto utkání nešlo pouze o tři body, které by nás posunuly k celkovému bronzu, ale také o korunku krále střelců. Franta Pichl, který se na jaře neprosazuje střelecky podle svých představ, i nadále drží první příčku v tabulce střelců. V tomto utkání se potkali dva nejlepší střelci soutěže a Franta Pichl nenechal nic náhodě - vstřelil 4 branky a prakticky si s předstihem zarezervoval korunku pro krále střelců. Stejně jako v minulém ročníku se nenašel kanonýr, který by Frantu přestřílel nebo se alespoň k Frantovi přiblížil. My jen doufáme, že i v Dobrovízi budeme mít možnost vyslovit legendární větu Roberta Záruby "Vítej zlatý hattricku"....

Samotný zápas se hrál v tréninkovém tempu, měcheničtí hráči působili odevzdaným dojmem a naši borci nepřipustili žádné zaváhání. Zápas korunoval již zmiňovaný čtyřgólový šutér a také sváteční střelec Zdeněk Hlůže, který při svém zakončení ukázkově "vykoupal" hostující obranu.

Zbývají poslední dva kroky do cíle letošního ročníku. Je předčasné hodnotit celou sezónu. Ale věřím, že v posledních zápasech jsme dokázali přesvědčit všechny pochybovače v "A" mužstvo a ukončili veškeré debaty točících se kolem slova krize.