K utkání desátého kola jsme podruhé za sebou zajížděli na venkovní půdu. Tentokrát to bylo na nevyzpytatelné hřiště rezervy mužstva Let. Naši hráči chtěli jistě napravit porážku z Jíloviště a přivést domů tři body.

   Začali jsme aktivně a již ve třetí minutě po krásné kolmé přihrávce od Šafránka postupoval sám na brankaře domácích Kolský. Bohužel si balon moc předkopl a toho se zmocnil ochránce domácí svatyně. V osmnácté minutě jsme se dočkali. Domácí gólman neudržel lehkou střelu, míč se dostal ke Kubátovi a ten ho propasíroval do branky. 0:1! Bohužel po vstřelení této branky jsme přepustili aktivitu domácím a ti mohli ještě do poločasu ze dvou velkých šancí vyrovnat. Naštěstí v první se dostali do postavení mimo hru a ve druhé vychytal domácího hráče tváří v tvář skvěle chytající Kalivoda. Do šatny jsme odcházeli s jednobrankovým vedením.

   Ve druhém poločase jsme se opět soustředili na udržení slibného výsledku. Domácí posílili sestavu o pár borců z první mužstva a na hře to bylo znát. Na naší obranu se řítil jeden útok za druhým a šance na sebe nenechali dlouho čekat. Naštěstí brankař Kalivoda měl svůj den a nedovolil domácím skórovat. Naši se spoléhali na rychlé protiútoky a po jednom z nich v sedmdesáté minutě opět chyboval brankař a po malé domů nedokázal odvrátit balon. Toho se opět zmocnil Kubát a domácí nešťastník ho zastavil jen za cenu faulu, ze kterého rozhodčí nařídil pokutový kop. Hlůže ho neomylně proměnil a šli jsme do dvoubrankového vedení. 0:2! Poté jsme se uklidnili a vyrovnali hru. V sedmdesáté osmé minutě si pro faul těsně za hranicí šestnáctky došel Šafránek a nádhernou střelou z trestného kopu propálil vše, co mu stálo v cestě. 0:3! Potom se utkání jen dohrávalo.

   V tomto utkání se zaskvěl brankař Kalivoda, který zlikvidoval domácím čtyři vyložené šance a díky němuž si odvážíme z Let tři body.

 

Sestava: Kalivoda - Kolařík, Krása, Hlůže, Štechmiler - Kubát, Šafránek, Kubín, Kolský - Kříž, Mutl

 

Branky: Kubát, Hlůže, Šafránek

 

Střídání:  70. min. Kozma za Mutla

               78. min. Souček za Šafránka

               82. min. Pulchart za Kolaříka

 

Trenéři: Vacovský, Rákos