Sestava: Kalivoda - Hlůže Z. Krása (46´Hroník), Karfík, Kolský - Vosáhlo J. (60´Krupička F.), Vosáhlo M., Ogurčák, Šíma (46´Brabenec) - Bouška, Hlůže J. (65´Krupička M.)

Branky: Bouška 2x, Brabenec, Hlůže J., Ogurčák

Diváků: 40

 

Mníšek přijel do Dobrovíze značně oslaben, jelikož souběžně hrálo A mužsvo i dorost. Toto se projevilo na síle a kvalitě soupeře. Hned ve druhé minutě skóroval zcela atypicky Jindra Hlůže hlavou po rohovém kopu Přemka Boušky, který tyto standardní situace rozehrává v posledních zápasech velice kvalitně. Do poločasu skórovali ještě Přemek Bouška a Petr Ogurčák.

 

Ve druhém poločase jsme opět prostřídali všechny náhradníky a je potřeba ocenit především přístup Vaška Hroníka a Miloše Krupičky, kteří neváhali nám pomoct v tomto utkání, ve kterém se trenérovi Jirkovi Rákosovi omluvenky jen kupily! Nutno podotnout, že ani jeden střídající hráč nezklamal, ba naopak. Vašek Hroník si na pravém beku počínal zkušeně a rozdával přihrávky jako za mladých let, Miloš Krupička opět nastoupil se svou zarputilostí a bojovností, Jarda Brabenec vstřelil premiérovou branku v dresu Dobrovíze a Franta Krupička se dvakrát prosadil do brankové příležitosti, ale branky si "pošetřil" do dalších zápasů.

V sobotu se hrál v Dobrovízi "pohodový" fotbal a mrzí snad jen inkasovaný gól v závěrečných minutách, především kvůli možné další vychytané nule Mirka Kalivody. Ač v tomto případě by spojení "vychytaná nula" bylo přinejmenším úsměvné.