Sestava: Kubeš - Hlůže Z. (46.´Novák), Krása, Kolský, Štechmiler - Hlůže J., Frey, Šafr, 
Kubát (70.´Kubín) - Pichl, Kříž

Branky: Pichl 2x, Šafr 2x, Kříž, Frey

Rozhodčí: Nezhyba

 

… zápas v němž jsme měli definitivně potvrdit postup do OP, nebyl jednoduchý, jak se mohlo zdát, neboť Řevnice jsou jediným teamem, který nás v probíhající sezoně dokázal porazit a tomu i odpovídal začátek zápasu, který nás nezastihl v nejlepší formě, kdy zejména hra obrany byla neurovnaná a nervózní a kdybychom ve 30 min prohrávali o dva góly, nikdo by se nedivil. Navíc chyběly dvě stabilní opory základní sestavy… M. Kalivoda byl navštívit rodinu na Moravě, D. Novák se tak vydal při hlídání Májky, že jej probudila až speciální hlídka vyslaná ze hřiště, aby stíhal alespoň druhý poločas J

    Když jsme se dostali zhruba okolo 30 minuty do hry a převzali otěže zápasu pod svou vládu, dostal se J. Kubát po uvolněná do uličky a trefil tyč. Ve 35´byl podražen P. Frey a sám potrestal exekucí TK soupeře krásným gólem do víka 1 – 0 !. Za dvě minuty to bylo už 2 – 0 !!, když se po centru P. Freye dostal k zakončení M. Kříž. Za zmínku ještě stojí minela P. Krásy, kterou soupeř ovšem nepotrestal a ve 43´minul těsně naši branku.

     Do druhé půle jsme nastoupil velice chladně a soupeř začal zvolna vystrkovat růžky, když v 54´využil dalšího zaváhání v obraně a sólo zakončil kontaktní brankou na 2 – 1. Za další dvě minuty zajistil soupeři remízu T. Kolský, který hlavičkoval domů, ovšem nesoustředěný R. Kubeš doprovodil jeho přihrávku do branky pouze pohledem 2 – 2. Naštěstí máme letos velmi sebevědomý team, se kterým to nezamávalo a skvěle hrající M. Šafr ihned po rozehrání nechytatelnou střelou převážil výsledek opět na naši stranu 3 – 2 !!!  V 61´se dostal k pohodlnému centru J. Štechmiler a posadil F. Pichlovi na hlavu gól na 4 – 2 !!!! To už se dobrovízští rowdies vedení L. Krupičkou st. dožadovali „ bůra“.  Požadavek jim vyplnil M. Šafr v 82´, kdy vydoloval ztracený míč a krásně proměnil 5 – 2 !!!!! V 85´pak jednoznačně muž zápasu M. Šafr naprosto nezištně vyzval F. Pichla ke druhému zápisu do listiny střelců 6 – 2 !!!!!!

    Závěrem bych chtěl všem hráčům poděkovat za teamový výkon a bojovnost, kterou opět předvedli. Řevničtí bojovali statečně, ale fotbalovou kvalitou jsme je přehráli, zaslouženě zvítězili a stejně zaslouženě i vyhráli tuto sezónu ve III. třídě. Doufejme, že zbývající zápasy odehrajeme kvalitativně v intencích mistrovské sezóny. Myslím si, že si to fandové, ale i všichni činovníci okolo dobrovízského fotbalu zaslouží.
T. Lučan