Sestava: Kalivoda - Hlůže J., Krása, Hlůže Z., Štechmiler - Novák D. (Kříž), Frey, Šafr, Zbudil - Pichl, Kubát (Mikeš)
Branka: Pichl
Držení míče: 71 - 29
Rohové kopy: 7 - 2
Fauly: 11 - 17
ŽK: 1 - 3

   Zápas s rezervou Letů měl být testem pohody mužstva bez přítomnosti hlavního trenéra Hladíka a také prověrkou hry do velmi zabezpečené obrany…tedy toho, co nás až na výjimky čeká v podstatě celé jaro. Od úvodních minut naši nenechávali nikoho na pochybách, kdo je pánem hry na hřišti. Ovšem od nástupu, který připomínal uragán a byl korunován zaslouženým gólem Pichla ve 14 min na 1 – 0 jsme postupně upustili a postupem času v podstatě všichni hráči chtěli tvořit hru, což v podání některých defenzivních postů vyznívalo až komicky J.  Abych zde fádně nepopisoval jednotlivé akce, zmíním jen statistické údaje, kdy jsme v první půli vystřelili na branku soupeře celkem 14x, z čehož rezultoval i jeden gólový úspěch.

    Druhý poločas se odehrával v podstatě ve stejných intencích, jako skončil ten první, tedy naší mnohdy až úsměvnou snahu, kdy všichni chtěli hrát všechno. Okolo nějaké 70´ se však z tohoto snažení stávala křeč a soupeř tu a tam vystrčil útočné rohy, k čemuž jej opravňovalo nejen postavení v tabulce, ale i naše dosti pasivní hra. Naštěstí tentokrát naše hraní si s ohněm nedošlo trestu a tak jsme si po 90 minutách vesměs nezáživné podívané mohli oddechnout a připsat si další povinné 3 body do tabulky a tak i nadále živit sen o postupu do Okresního přeboru.

    Závěrem bych chtěl ještě konstatovat, že mám pochopení pro kombinační fotbal a technické finesy, ovšem pro příště by nebylo od věci, kdyby pánové nejprve nastříleli nějaké góly, stačily by třeba 3 a pak ať se klidně baví jen fotbalem. V opačném případě se nám může stát, že místo oslav postupu, zbude splín a zcela jistě se zdravotně přihorší nám, kteří za tuto rádoby fotbalovou podívanou platíme.