Sestava: Kalivoda - Vilčko, Krása, Hlůže Z., Štechmiler - Hlůže J., Šafr, Novák D., Zbudil - Pichl, Kubát

Připraveni: Kubeš, Kubín, Hroník, Rákos

Branky: Kubát, Pichl

   Po zápase se Zbuzany reálně hrozil kolaps nejen z pocitu uspokojení, ale zejména z omluvenek. K dispozici nebyl pro zranění Kolský, z důvodu pracovního zaneprázdnění Mikeš a kvůli rodinným povinnostem Frey, kteří byli velmi důležitými články k vítězství nad Zbuzany. Ovšem je potřeba přiznat, že jejich nástupci si v ničem nezadali a zejména výkon Milana Šafra byl velmi příjemným překvapením a okamžitě se stal leadrem zálohy.

    Takže do zápasu jsme vstoupil aktivně, snažili jsme se kombinovat, ovšem stav hřiště připomínal spíše brambořiště, tudíž systém krátkých přihrávek vedeným po zemi nebyl snadný. Soupeř bránil v celistvém monolitu, který vystavěl hluboko ve své obraně a vyrážel k jednotlivým breakům, což ovšem vždy vyřešila naše obrana, jejímž jedinou vadou na kráse je hra krajních beků, kteří se poslední dobou nemohou prosadit svými centrovanými míči. V práci dozadu jsou oba naše kraje spolehlivé, jen vylepšit tu rozehrávku.

   V první půli jsme měli několik velmi slibných šancí, jenže naši ofenzivní hráči se ne a ne trefit, po pokusech Kubáta, J. Hlůžeho, Pichla se dostal ve 32´do skvělé šance nováček v našem dresu Šafr a nádhernou střelou bez přípravy nůžkami rozezvučel jen břevno soupeřovy svatyně. Další pokusy šly buď mimo anebo je lapil vynikající brankář domácích.

    Druhou půli jsme nezačali dobře a utápěli se v rozdrobené hře, k jejíž úrovni nepřispěl velmi nepřesný sudí, jenž několika spornými výroky rozezlil hráče i příznivce obou táborů, což dostatečně vypovídá o jeho neumětelství. Ovšem jak už to tak bývá, ten, kdo je jednu chvíli hrdinou, stává se za chvíli strůjcem největší chyby, která zápas rozhodla. Brankář domácích, který udivoval svými bravurními zákroky, vyrobil svým špatně provedeným odkopem přímo na nohu J. Kubáta, který se tentokrát nemýlil a propálil jej v jasné šanci  0 – 1 !

    Poté byla hra opět velmi neurovnaná a rozháraná, občas se vyskytly i fauly vážnějšího charakteru, ovšem důležité bylo, že hru ovládli naši a v podstatě nepřipustili drama. Korunu koncentrovanému výkonu nasadili skvělým provedením trestného kopu jeho exekutor Novák, který posadil ukázkový centr na hlavu Pichla, který se rehabilitoval za předchozí spálené šance.

   Závěrem mi dovolte, abych team pochválil za přístup k vstupním zápasům jara, které zvládli nejen výsledkově, ale zejména byli kluci v obou zápasech lepšími jak herně, tak i co se týče fyzické připravenosti. Pokud budeme takto pokračovat dále, tedy koncentrovaně a disciplinovaně, myslím, že by se cíl, kterým je postup do Okresního přeboru, mohl a měl podařit. Jen tak dál a díky, T.Lučan

Hodnocení hráčů: Kalivoda 6 – Štechmiler 4 , Krása 6, Hlůže Z. 6, Vilčko 4 – Zbudil 5, Šafr 7, Novák 6, Hlůže J. 6 – Kubát 6, Pichl 5