Sestava: Kalivoda – Vosáhlo (55.min. Vilčko), Krása, Kolský, Štechmiler – Kubát (59.min. Šafránek), Frey, Kubín (79.min. Dias), Zbudil – Pichl, Mikeš

Branky: Pichl 3, Kubín 2, Zbudil - Voska

Rozhodčí: Polák – Calta, Gaži

Delegát: Plochová

Diváků: 34

Celý zápas provázel vytrvalý déšť, který znehodnotil duel 2 vedoucích týmů tabulky. Nepřišli skoro žádní diváci a ti, kteří přišli, vyhlíželi pouze z oken hospody nebo zpod přístřešku.

První poločas – to byla velká bída a nouze. Nepřesnost střídala nepřesnost, k ohrožení branek prakticky nedošlo. Naši hráči se ujali vedení ve 32.minutě, kdy Kubín zatočil rohový kop přímo do branky a brankář hostí míč podběhnul. Ani po vstřelení úvodního gólu se však hra nezměnila, naopak jsme dovolili soupeři vyrovnat. Při rohovém kopu jsme nechali soupeřova hráče neobsazeného a ten umístil hlavičku přesně.

Do druhého poločasu nastoupili jako vyměnění. Zatlačili jsme hosty na jejich polovinu hřiště a začali si vytvářet šance. Nejprve Kubín nastřelil břevno, poté si však jeho trestný kop našel cestu od břevna do sítě. V rychlém sledu jsme pak po pěkných kombinacích vstřelili další branky a zaslouženě vysoko zvítězili. Přispěl k tomu i střídající rychle vystřízlivělý Šafránek.