Sestava: Kalivoda - Vilčko, Krása, Kolský, Štechmiler - Dias, Šafránek, Frey, Zbudil - Pichl, Kubín

Střídání: Mikeš za Diase, Kubát za Šafránka, Vosáhlo za Vilčka

Branky: Zbudil, Pichl, vlastní

Rozhodčí: Orálek

Diváků: 50

    Zápas s Červeným Újezdem, tradičním soupeřem z let, kdy jsme hrávali okresní přebor a dlužno přiznat, že se nám na jejich malém a věčně rozmáčeném hřišti nikdy moc nedařilo, jsme pojali jako zahájení nové tradice a hráči k němu nastoupili maximálně koncentrovaní a připraveni rozhodnout ve svůj prospěch již v samotném úvodu. Skutečnost byla taková, že jsme zatlačili soupeře od úvodních minut na jeho polovinu a kombinační hru jsme střídali s dlouhými pasy na útočníky a nabízející se zálohu z čehož rezultovaly dva úvodní góly ´, o něž se zasloužili R. Zbudil na  0 - 1 a F. Pichl na 0 - 2. !!!  Do 16 minuty jsme drželi taktiku kombinačních akcí, jejímž završením byla po centru P. Freye hlavička velmi aktivního R. Zbudila.

      Zhruba od 20 minuty jsme však od aktivity nepochopitelně upustili a hra se rozmělnila v nefotbalové souboje a drobné fauly, které kráse hry nijak neprospívaly. Takto se dohrál první poločas.

      Do druhé půle jsme nastoupili s vědomím náskoku, který ovšem začal ohrožovat soupeř svou zlepšenou hrou, kdy se na naši obranu nezřídka řítili soupeřovi forvardi a hrozili kontaktním gólem. Naši obránci však hráli velmi koncentrobvaně a pozorně a zejména střední obránci P. Krása a T. Kolský hasili doutnající nebezpečí většinou v samém zárodku. Tlak soupeře postupem času uvadal až k definitivě velmi chytře kopnutého TK T. Kubína, který uklidil domácí obránce bezpečně k vlastní tyči  0 - 3 !!!!

Jedinou zaznámenáníhodnou šancí soupeře byl brejk v 85 minutě, který ovšem zlikvidoval v zápase dosti nervózní M. Kalivoda a tak se domácí nedočkali ani čestného úspěchu.

      Co napsat závěrem? Vítězství je cenné a jednoznačné. Hra byla dobrá jen v prvních dvaceti minutách, na což bychom mohli s lepším soupeřem doplatit. Myslím, že by hráči měli vydržet koncentrovaní na svůj výkon déle než dvacet minut a spokojit se s dvougólovým náskokem. Fotbal se hraje hlavně pro diváky a tudíž nechápu, proč soupeři nenaložit branek, kolik si zaslouží. Tím nijak nechci devalvovat kvalitu jakéhokoliv soupeře, jen se snažím přijít na to, proč nedorazíme soupeře, který je na kolenou tím nejfotbalovějším způsobem, který je dispozici, tedy hraním hezkého fotbalu a přidáním dalších gólů. Argumenty jako hrozný terén, atd. u mě neobstojí, protože pokud to jde dvacet minut, mělo by to jít i déle. Je možné, že hráči s tímto názorem nebudou souhlasit, ale já si za těch 90 minut fotbalu platím dvacet korun, tudíž bych rád viděl fotbal po celou tuto dobu. Děkuji za pochopení, T. Lučan