Sestava: Kalivoda - Koukal (28.min Krupička L.), Kubín, Krása, Hlůže - Pulchart, Šafránek, Frey, Votava - Kubát, Souček (83.min. Rubner)

Branky: Votava, Hlůže

Na poslední zápas sezony ve Zbuzanech se sestava nerodila lehce. Z ideálního složení obrany zbyl pouze Krása. Navíc se hned zkraje zápasu zranil pravý obránce Koukal a místo něj musel nastoupit L.Krupička.

Přesto předváděná hra v prvním poločase byla celkem pohledná. Domácí se ujali vedení, když po nepřesné zpětné přihrávce Kubáta přečíslili naši obranu a Krása si jejich centr srazil do vlastní brány.Vyrovnat se nám podařilo po pěkné akci, když Kubín nádhernou přihrávkou za obranu vybídl ke skórování Votavu.

Ve druhém poločase jsme se zatáhli do obrany a přepustili domácím taktovku nad utkáním. Přesto jsme soupeře do žádné vyložené šance nepustili. Naopak v 88. minutě po stříleném centru z přímého kopu Šafránka uklidil míč do domácí branky Hlůže a vedli jsme 2:1. Vedení jsme bohužel nedokázali udržet. Nešťastník zápasu Kubát zatáhl balon z poloviny hřiště před naše pokutové území, tam se nedohodl nejprve s L. Krupičkou a poté s Kubínem, míče se zmocnili domácí a pohodlně vyrovnali.

Nezbývá než dodat, že remíza byla pro oba celky zasloužená.