Sestava: Kalivoda – Koukal, Krása, Kolský, Štechmiler – Hlůže, Frey, Šafránek, Kubát – Souček (72.min. Pulchart), Kubín (83.min. Krupička L.)

Branka: 24.min. Hlůže z penalty

V dalším mistrovském zápase se našemu týmu opět nedařilo a navázalo na špatný výkon předvedený proti FK Lety před týdnem. Pod dojmem, že své umístění v tabulce již moc nevylepší, přistoupili hráči k zápasu laxně, navíc svítilo sluníčko a povrch hřiště byl tvrdý. Nedařilo se nám kombinovat, kazili jsme příliš mnoho jednoduchých krátkých přihrávek a tím jsme umožňovali soupeři nebezpečné protiútoky. O střelbu se staral především Kubín, ale většinou to bylo z větší vzdálenosti a domácího brankáře nepřekvapil. 

Přesto jsme se ujali vedení. Šafránek se protáhl po levé straně, domácí obránce nestačil rychlostně a musel faulovat. Nařízenou penaltu proměnil Hlůže. Z vedení jsme se však příliš dlouho neradovali. Domácí zahrávali rohový kop a po zmatcích a nedůrazu v našem pokutovém území domácí vyrovnali zásluhou Karhana na 1:1. Poté se nám podařilo 2x dobře zakombinovat, ale vždy nás zastavil nepřesný domácí asistent rozhodčího.

I ve druhém poločase měli domácí mírnou převahu, ale naše obrana dlouho odolávala. Gól jsme však dostali opět po rohovém kopu. Projevilo se, že mužstvu chyběl Kolařík, který si dovede obranné standartní situace zorganizovat. V závěru jsme se pokusili kontrovat, ale zejména Kubátovi není přáno vstřelit gól. Naopak domácí v poslední minutě po rychlém protiútoku zvýšili na konečných 3:1.

Věřím, že hráči v sobě najdou v závěrečných 2 zápasech ještě nějakou sílu a chuť zabojovat o body, že budou úspěšní a nepokazí celkem příznivý dojem z probíhající sezóny.