Sestava: Kalivoda - Holoubek, Kolařík, Krása, Štechmiler - Hlůže, Frey, Kolský, Janák - Mutl, Kubát

Střídání: 52.min. Pulchart za Hlůžeho, 52.min. Balouš za Mutla, 57.min. Votava za Janáka

Branky: Frey, Janák, Kolský, Balouš

V dalším domácím mistrovském utkání jsme hostili mužstvo FK Dobříče. Tento zápas mohl být brán jako odveta za nepříliš vydařené semifinále poháru OFS na půdě Dobříče, kde jsme na nepříliš kvalitním povrchu podlehli na penalty.

Naši začali aktivně a od prvních minut se do soupeře obuli. Ve třetí minutě se ve slibné šanci ocitl Kolský, jeho střelu z úhlu vyrazil brankář. Následný rohový kop odvrátili hosté pouze k Pavlu Freyovi, který nechytatelnou střelou zpoza vápna vymetl pravý horní růžek hostující branky, 1:0! O chvíli později bylo ještě veseleji. Jarda Janák utekl po levé straně a bezmocného brankáře hostí překonal podruhé, 2:0! V osmnácté minutě na ukazateli skóre svítilo již 3:0! To když Jirka Kubát v souboji s brankářem vypíchl balon před prázdnou bránu a s chutí hrající Tomáš Kolský si vychutnal svoji minutu slávy.

Poté se hra vyrovnala a několikrát zahrozili i hosté. Výborně chytající Mirek Kalivoda, který mimochodem na jaře drží neprůstřelnost a už 592 minut nedostal branku, nám zachránil čisté konto. My jsme bohužel svoje šance také nevyužili, takže se do kabin šlo za stavu 3:0.

Ve druhém poločase jsme kontrolovali výsledek. Z několika šancí na obou stranách dokázal tu svojí využít jen Petr Balouš, když sám před brankářem dokázal udělat kličku a neomylně zavěsil, 4:0! Poté jsme už měli hru zcela pod kontrolou a dohráli jsme zápas s tímto výsledkem.

V tomto zápase jsme využít kvalit domácího trávníku a potvrdilo se, že v semifinále poháru OFS v Dobříči byla naše hra ovlivněna terénem.